- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
belaazallat #3480 üzenetére
Ha már 10 évente egyszer veszek tápot, azt nem használtan veszem.
-
törölt tag
válasz
belaazallat #3477 üzenetére
Az csak úgy megy, ha veszek is egyet, momentán senkitől nem tudok kölcsönkérni egy tápot. Akkor meg már tökmindegy ugye.
-
törölt tag
Visszatérve erre, mivel tegnap volt egy kissé ijesztő problémám. Tehát megint eljátszotta a gép, hogy elaltattam, a gép maga nem kapcsolt ki, csak a képernyő. Utána megnyomtam a bekapcsológombot, a zárolási képernyő fogadott, onnan altattam el, ezúttal sikeresen. Csakhogy mikor fel akartam ébreszteni, nem igazán akart összejönni, nem reagált a bekapcsológombra. Ezt követően le-, majd felkapcsoltam a tápot, még mindig nem reagált semmit a bekapcsológombra, utána fél-egy percnyi időre lekapcsoltam a tápot, ezt követően már be tudtam kapcsolni a gépet. Ez még mindig bios-hiba lehet, vagy lehetséges valami más?
-
törölt tag
Vicces ez a Gigabyte. Hosszú idő óta szívtam azzal a problémával, hogy a gépem elalvásból felébresztve nem pörgette a cpu ventit, illetve csak nagyon lassan (valakinél egyáltalán nem). Ez amúgy nem egyedi eset, tehát egyértelműen az alaplap hibája volt. Új BIOS a gyártói oldal szerint nem jött ki, F2g volt az utolsó aszerint (GA-970A-UD3P rev1 alaplap). Aztán elkezdtem nézegetni ott a gyakori kérdéseket, tökvéletlen ráakadtam a gigabyte esupport-ra, ott előadtam a panaszom, amire relatíve gyorsan kaptam is választ, többek között egy linket, ahonnan letölthetem az F2k (!) jelzésű BIOS-t.
Na most ennek nyoma sem volt soha az alaplap gyártói oldalán, most is az F2g az utolsó. Ez végül megoldotta a szóban forgó problémát, de még mindig el vagyok képedve, hogy miért rejtegetnek egy frissebb verziójú BIOS-t, ami csomó hibát javít?
-
törölt tag
Azt nem tudom, mert ez egy parasztvakítós usb3-as pendrive (ami még az usb2-t sem használná ki, messze nem), csak annyiban érdekel a dolog, hogy usb3-ként működjön, mikor lesz olyan eszközöm, ami kihasználná.
(#3368) 04ahgy:
A driver hiba teljes egészében kizárható? Vagy ha az lenne, a hátulsó portok sem mehetnének usb3-asként?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte 970a-ud3p-vel a következő probléma van: előlapi usb3-as portra dugva usb3-as pendrive-ot kiírja a windows (8.1 pro) a Sajátgépben a Részletek ablaktáblában, hogy "Az eszköz usb 3.0 rendszerű portra csatlakoztatva gyorsabb működésre képes.". Ha ugyanazt a pendrive-ot hátulra dugom, akkor usb3-asként megy a kiírás szerint. A ház egy Corsair 300R, csak usb 3-as előlapi csatlakozóval rendelkezik, a kábel biztosan jó helyre van dugva, lévén hogy egyben van az egész, nem megy usb2-es alaplapi csatlakozóba. -
törölt tag
Olyan gondom adódott, hogy feltettem a gigabyte honlapjáról az alaplapomhoz a néhány hete megjelent via-s usb3 driver-t, ez egy darabig működött, aztán a telepítést követő második újraindítást követően eltűntek az usb3 portok. A driver-t leszedtem (mivel megjelent a programlistában), de ezután sem állt helyre a rend, nem működnek az usb3-as portjaim. Sőt, ha újra ezt a via-s usb3 driver-t próbálom feltenni, az sem talál támogatott hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest