- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
naplan
csendes tag
Köszi a választ! Lee56. Már megvan ez a lap, jelenleg egy fx6200as van benne. Ha lapot is vennék akkor platformot váltanék vissza intelre =))) De nem éri meg eladni semmi pénzért a lapot meg procit, egy i5 sem jön ki az árából. Azért kacsintgatok egy "csucs" proci után a lapba.
-
naplan
csendes tag
Ssziasztok!
Készülök venni egy FX 8350 procit. GA 970 UD3 rev 1.2 alaplappal szeretném használni, van valakinek tapasztalat ezzel a kombinációval? Működik gond nélkül ?
Üdv
-
naplan
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes hibával találkoztam, nem igazán tudom hová tenni, eddig nem tapasztaltam hasonlót, sem a mostani sem az előtti gépeimmel.
Valamiért nem akart beindulni, miután kiírta a windows előtti fekete képernyőnél, hogy "Loading operateing system" egy darabig nem történt semmi, aztán kiírta, hogy "read disc error, ctrl+alt+del to restart"
Megnéztem bioszba, látja a merevlemezt a gép. Aztán 4. próbálkozásnál beindult, és most normálisan megy.
Nemtudom mi lehet a gond ? HDD / alaplap? Vagy esetleg valamilyen windows hiba?
10hónapos a config.
Windows 7 ultimate fut rajta, kb januárba telepítettem.
GA 970 UD3 rev 1.2
FX 6200 CPU
Hitachi 500gb sata2
Gigabyte GTX 660 vga(1honapos)Udv
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged