- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Nektek nem ciripel a gép chrome alatt? Nekem megy haveromnak is azt csinálja giga lappal a gép. Olyan mintha a prociból jönne...
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Egy 970A-DS3P lapba tuningolok egy FX6100-as processzort. 4100 Mhz-ig tudtam eljutni a szorzó 20,5-re állításával és egy kis + fesz adásával (+0,1). 4200 mhz-en még +0,15-el sem volt prime stabil tovább nem néztem.
A CPUNB-t szeretném állítani, ez alapból 2000 Mhz-en fut. Ha ezt módosítom 2200, vagy 2400 mhz-re akkor a gép elindul(adtam neki egy kis plusz feszültséget is) AIDA le is fut, jobb az eredmény viszont az Aero lekapcsol és az élményindex nem fut le, valamint mintha szaggatna a kép. Van valami megoldás rá?
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Jellemző-e Gigabyte 970-es lapokra, hogy kétszer indulnak, ha ki van kapcsolva a TDP limit?
Nálam a jelenség a következő: Bekapcsolom a gépet, felpörögnek a ventik, felvillannak a ledek, leállnak, elsötétül, majd utána bekapcsol rendesen. Ha visszakapcsolom akkor nem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Ford topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged