- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Siriusb #2106 üzenetére
Kösz szépen
Bár már csak vasárnap lesz legközelebb alkalmam beállítgatni, mert legközelebb csak akkor leszek a gépemnél.
Amúgy rájöttem, hogy egyáltalán nem gyenge ez a Zalman ZM-FSC-77 Fatal1ty coolerem, mióta melléraktam egy 8cm-es ventit és levettem az oldallapot, azóta 43 fok felé nem megy alapjáraton 3200MHz-en
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Rohadtul szeretném szabályozni a CPU ventimet, de Speedfannal nem tudom, azt mondták állítsam Manulra (vagy hasonlóra) a CPU fan speedet a BIOS-ban, de most nem nem vmi bő a lehetőség a FAN speed állítására a biosban, ennyi lehetőséget találtam: Auto, Intel QST, Legacy meg Disable (100%Speedet ad neki), de egyik alatt se lehet szabályozni a Speedfannál...
a FAN SPEED CONTROL MODE opcióknál is lehet vmit alkotni, van itt ugyanúgy auto, Voltage meg PWM mód, itt se tudtam megcisnálni, hogy a Speedfan működjön, csak a ventit lehet 100%-ra állítani biosban, de úgy meg nem akarom járatni -
feka007
veterán
Végülis nem tuningoltam a CPU-t, mert 840 MHz-en már fagy a RAM, meg amúgyis, semmi kimutathatót nem gyorsul 200 MHz-től a CPU, maximum nem 5 perc alatt tömörít, hanem 4 perc 58 mp alatt
Szóval inkább békében hagyom a memóriát.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Jah, kerestem is , de sehol se láttam
Hát akkor a további tuningnak lőttek, mert most van 3200MHz-en, 800*4-en van, 2x-es memszórzóval, tehát pontosan 800MHz-en.
De ha Autora veszem a mem szorzót, akkor 1200MHz-en fogja (akarná) hajtani, vagyis 3x szorzó az Auton.
Tehát nincs megoldás? -
feka007
veterán
Tuningolni készülök, úgy hogy itt is feltenném a kérdést: :
Ds3 lapban melyik opcióknál kell a BIOS-ban RAM-okat visszaosztani, és meddig a kívánt frekvencia eléréséig (pl. 5-5-5-15 stb., megnevezve, hogy külön-külön melyikhez melyiket válasszam ki, sajnos 1előre nem vok egy nagy szaki tuning téren)?
Azért kérdem, mert el szeretnék érni vele 3300-3400MHz-et a 800-as RAMokkal, és ahhoz már vissza kell osztani az időzítéseket, hogy menjen 925-950MHz körül.
ÉS szerintetek menni fog alapfeszen 3350MHz körül?
Köcce -
feka007
veterán
Jólvan, rájöttem, hogy belemegy a C2Q a DS3-ba, most azt kérdezném meg, hogy mondjuk azért annyi tuning megy vele, hogy mondjuk 3,2 GHz-re fel lehet húzni egy Q6600-at benne?
(#921) ollie
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Hello!
A DS3 támogatja a Core 2 Quadot (Kentsfield)? Egy BIOS updatetel megoldható ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged