- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Aktív témák
-
craine12
tag
Nekem is dettó ugyanez a gondom (#2411), csak én hétvégén vagyok gépközelben, úgyhogy már várom, hogy hazaérjek, és Gorneck beígért segítsége
alapján megoldjam a problémát. Sajna nekem a +0.2V az MCH-nak és FSB-nek sem hozott javulást. Úgyhpgy én is váom, mi lesz a megoldás.
-
horvathkrisz
addikt
Figyelj:
Mielőtt nekiállsz rövidrezárogatni és kisütögetni őrült módjára a cmos-t, várj meg 4-5 automata ki-be kapcsolást ilyenkor -túlhúzás esetén-, mert ez a lap van annyira intelligens, ha ''látja hogy nem megy'', visszaállítja alapra a CPU-val kapcsolatos értékeket.
Hidd el, én is párszor túlhúztam, mindig visszaállította, még soha nem kellett ilyen ''drasztikus-kisütéses'' módszerhez folyamodnom...
Ja, és ha FSB-nek ill. MCH-nak adsz plusz 0.1V feszt, nagy valószínűséggel megszűnik ez a jelenség...
szerk.: Fetyó megelőzött
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest