Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Steven

addikt

válasz Gorneck #4411 üzenetére

Amugy amit most kiprobálnék és csurog a nyálam a 6420as és 6320 as core duok :D kár hogy mind dobozos:( igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.

Vakegérke :'' jár'' szora vissza térve mondtam hogy lehet szarul fogalmaztam ,bocsánatot is kértem érte ollitol , és tényleg mindenkitől bocs akit ezzel megbántottam:D de mentségemre szolgáljon 4 órát aludtam (nők:D:D:D)nem igazán vagyok toppon, amugy is mindig szar voltam fogalmazásból és helyesírásbol :P szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma:D vicces én senkire nemtok haragudni

[Szerkesztve]

• Steven

addikt

válasz Gorneck #4411 üzenetére

nálunk csak gigasus van (asus meg giga:D ) az összes féle p5b-t végig probáltam hát az kész szerintem ,mind szar továbbra is utálom az asust.... a gigák közül az s3 széria katasztrofa 10 ből 9 et vissza küldtünk hogy hogy el sem lett adva ds3 ds4 ek bírják de ds3 bol is hoztak vissza egy párat eddig a ds4 nek a legjob a stat ja tuningba is.... most hoztak msi kb 3 hete nemvolt se erőm se energiám kiprobálni a mostani szorakozásom is csak ugy jött kiakartam végre probálni hogy megy e 500s fsb-t és amugy is lusta vagyok gépet tesztelni cserélni szerelni egésznap ezzel foglalkozom örülök hogy az enyémhez nem nyulok hozzá:)

Időzítésekkel nagyon sokat szorakoztam ami fura ha biosba ''high speed dll setting'' -et 2 opcioba rakom ,azt nagyon nem szereti nem is tudom mire jó (tudom mi van rá írva ) de nálam semmi értelme nem volt idáig.....

amugy ramidőzítésekről annyit hogy p5b be minden alapon sokkal gyorsabb a ram kezelés viszont sokkal válogatosabb is csak a márkás ramokat eszi

P5B vel kapcsolatban meg lehet hogy én vok láma de idáig akármelyiket is probáltam egyik sem jeleskedett nálam tuningba sőt szar volt ..... egyedül a deluxos változat hozta a ''papírformát'' (amiket forumon olvasgat az ember) szoval szerintem az egész p5b cirkusz nagy reklám fogás kiprobáltam vagy 5 db ot de egyel sem ment:( Ebből kifolyolag a Ph!-s tesztet sem értettem igazán amiért olyan jól értékelték:S Nekem fura.....

[Szerkesztve]

Aktív témák