- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
válasz
Gorneck #4411 üzenetére
Amugy amit most kiprobálnék és csurog a nyálam a 6420as és 6320 as core duok
kár hogy mind dobozos
igy esélyem sincs , kiváncsi vok mit tud tuningba és menyire érné meg megvenni, teljesítményben ua azon a mhz en ami most hazsnálom mennyivel nyujtana többet stb.... szoval eléggé érdekel..... Elvileg ua az a magos szoval tuningba ua az csak teljesítményben lenne ''sokkal'' jobb.
Vakegérke :'' jár'' szora vissza térve mondtam hogy lehet szarul fogalmaztam ,bocsánatot is kértem érte ollitol , és tényleg mindenkitől bocs akit ezzel megbántottamde mentségemre szolgáljon 4 órát aludtam (nők
)nem igazán vagyok toppon, amugy is mindig szar voltam fogalmazásból és helyesírásbol
szoval holnap korán kelek ,megyek dolgozni és még mindig fent vagyok azt hiszem gép függő vagyok ...jah és ez haragudás téma
vicces én senkire nemtok haragudni
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck #4411 üzenetére
nálunk csak gigasus van (asus meg giga
) az összes féle p5b-t végig probáltam hát az kész szerintem ,mind szar továbbra is utálom az asust.... a gigák közül az s3 széria katasztrofa 10 ből 9 et vissza küldtünk hogy hogy el sem lett adva ds3 ds4 ek bírják de ds3 bol is hoztak vissza egy párat eddig a ds4 nek a legjob a stat ja tuningba is.... most hoztak msi kb 3 hete nemvolt se erőm se energiám kiprobálni a mostani szorakozásom is csak ugy jött kiakartam végre probálni hogy megy e 500s fsb-t és amugy is lusta vagyok gépet tesztelni cserélni szerelni egésznap ezzel foglalkozom örülök hogy az enyémhez nem nyulok hozzá
Időzítésekkel nagyon sokat szorakoztam ami fura ha biosba ''high speed dll setting'' -et 2 opcioba rakom ,azt nagyon nem szereti nem is tudom mire jó (tudom mi van rá írva ) de nálam semmi értelme nem volt idáig.....
amugy ramidőzítésekről annyit hogy p5b be minden alapon sokkal gyorsabb a ram kezelés viszont sokkal válogatosabb is csak a márkás ramokat eszi
P5B vel kapcsolatban meg lehet hogy én vok láma de idáig akármelyiket is probáltam egyik sem jeleskedett nálam tuningba sőt szar volt ..... egyedül a deluxos változat hozta a ''papírformát'' (amiket forumon olvasgat az ember) szoval szerintem az egész p5b cirkusz nagy reklám fogás kiprobáltam vagy 5 db ot de egyel sem mentEbből kifolyolag a Ph!-s tesztet sem értettem igazán amiért olyan jól értékelték:S Nekem fura.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hálózati / IP kamera
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Máté tíz pró
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest