- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
Megoldottam, boot prioritással volt a gond. Ezt elég rosszul oldották meg a Gigabytosok. Maga a pendrive USB-HDD-nek veszi. Ha a vinyó van elsőbbségben, akkor F12 után hiába nyomom be, hogy USB-HDD-ről boot, akkor se fog bootolni, mert a vinyó elsőbbségben van. Talán akkor lehetne egy kivételt bevezetni, mert így értelme nincs.
-
Laybee
őstag
Unetbootinnal próbáltam Parted Magicet (Ubuntun és Windowson egyaránt), akkor az Ubuntu saját indítómezekészítését, meg még valami Windowsos programot, de azzal se ment, olyan mint az Unetbootin. Lehet valami speckó usb pendrive kellene hozzá vagy nem tudom.
Ilyesmi a problémám : Katt
-
Laybee
őstag
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Rev3.3 ds3-am van és nem tudok usb-ről bootolni. Listában felismeri az eszközt, de bootolni nem tudok, usb-(fdd,hdd,cd-rom) egyikse megy. Lehet tudni miért?
-
Laybee
őstag
válasz
ballington #3759 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, igaz nem is játszok. Én kipróbálnám más egérrel is, vagy lehet a játékkal van gond. Okosabbak biztos mondanak valamit.
-
Laybee
őstag
válasz
ballington #3757 üzenetére
Igaz
Neked milyen márkájú egered van? -
Laybee
őstag
válasz
ballington #3742 üzenetére
Megnéztem, nekem is 3.3. És ez jelent valamit is?
-
Laybee
őstag
Még sose frissítettem bios-t, kicsit félek tőle, mellesleg nem nagy kihúzni az egeret és vissza. Ezen és esatán kivül stabil a lap. (Bár biztos a tudatlanságom miatt van a félelem.) Gondolom új bios, új oprendszert vonz maga után.
A REV-t honnan lehet tudni hogy hanyas. Köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
ballington #3734 üzenetére
Enyémmel is van probléma, de én betudtam ezt a tescos mivoltára. Bill. is usb-s, azzal nincs gond, ahogy a többi eszközzel sem. Csak az egér, ezek szerint nem csak nekem. Akárhova teszem nem mindig jó.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Nekem is ilyen alaplapom van, vettem nemrégen egy külső vinyót esatásat. Eddig usb-n használtam, kábel híján, most sikerült azt is beszerezni. Ez a kábel egyik vége sata ami alapba megy, másik vége esata. Namármost így egyátalán fel sem ismeri a bios. Levettem a benti vinyót és csak ezt bent hagyni de úgysem. Biosban állítgattam mindent de úgy sem. 1 terrás a vinyó lehet nem tudja kezelni? F10es a bios, azt hiszem ez volt a legelső. Ezt leszámítva tökéletesen működik. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest