- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
Hát nem hiszem,hogy lapot kellene cserélned, noha a vidkártyád ettöl többre képes. 3dmark05 annyira nem CPU függő, inkább a vidkarit nyúzza. Egy xp újra telepítés szokott még segíteni, videókártya csere után. Minden szűrő ki volt kapcsolva 3dmark alatt, és default beállítással futott le?
-
Pepy
csendes tag
a táp 400 atos azzal gáz nicsen
a vidi draiver most régi mert még nem raktam fel az ujat de amikor fent volt a legujjab egy pár hete akor sem volt változás
és a biosz beálitások is rendben vannak -
Viktor77
titán
Bővebben: link
Kérdésedet bármelyik másik topicban felteheted (van egy pár), ezt zártam.
Bocsi Viktor, de Én újra kinyitom, mert nem biztos, hogy le kell cserélni, viszont a segítség már úton van itt és csak kavarodás lenne. I_Am
Na, legyen.. Viktor77
-
Tigerclaw
nagyúr
Írjál valami specifikációt, hogy ajánlani lehessen valamit.
Melyik slotból mennyit? (ISA,PCI,AGP,PCIex1,PCIex16)
ATA?
SATA?
SATA2?
Portok száma?(COM,LPT,USB,Firewire)
Integrált eszközök?(Lan,Audio,Video)
RAID?
Legfontosabb pedig az lenne, ha írnál valami részleteket erről: ''nem úgy működik a többi alkatrésszel ahogyan szeretném''
Ad 1. Talán van kevésbbé drasztikus mód a pozitív irányú javulásra, az alaplapcserétől.
Ad 2. Ha mégis cserét szeretnél, nehogy a ''cseberből-vederbe'' esete fordúljon elő. -
Pepy
csendes tag
Egyszerüen nem érek ell annyi pontot 3dmark2005 ben amenyit kéne de mas gépekben leteszteletem minden és ott minden jo csak ebben az ösze álitásban nem mükszik nekem
-
Pepy
csendes tag
Helosztok
Most jelenleg egy Gigabyte 8KNXP van a gépemben és nem ugy muködik a többi alkat részel ahogyany szeretném ezért leszeretném cseréli valami másik lapra.
De mienre?
a válaszokat elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged