- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Gugyu
csendes tag
Tuti fx 5200, a drivere, érdekes, de nem jelentkezik be az nvidia logo a telepítéskor! És hol találom everset? Ő ért hozzá? Hát erre a dologra én is gondoltam, hogy nem fx, de ha fel van telepítve, akkor a hardvereknél az írja ki, hogy fx. Nem értem én ezt az egészet! A szitázást nem néztem még, de ha hazamegyek, megnézem (munkahely)! Köszi az eddigi segítséget!
-
Gugyu
csendes tag
Hi! Adott egy videókártya! FX5200 De azon a tetün semmi cégjelzés semmi az égegyadta világon, csak egy nagy passzív hűtő. A hűtőn egy papír csíkon ráírva, hogy GF FX 5200/128 Mb/ 64bit! Na a kkor a problem, hogy ne hiába indítsam a topikot: NEM ENGEDI A DRIVERT FRISSÍTENI, CSAK A SAJÁT CD-ÉT FOGADJA EL!!! Kipróbáltam már vagy 10 gyártóét, az NVIDIA driverét, de semmi.
Telepítés után, nem akarja még újraindítani sem a gépet egyikével sem. Újratelepítést próbáltam (WinXP) De úgysem. Ezzel a driverrel, még az MOHAA alap sem indul el, de még a Shrek 2 sem. Please Help!! Ma még egy képet is mellékelek hozzá! Nagyon megköszönném, mert élet és halál kérdése!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest