- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
King Unique #1752 üzenetére
, neked is liksoft.
Vegul konzultaltam ismerossel is aki nagyobb kocka nalam is (cegvezeto egy SW fejleszto startupnal)
Oriasi makom lett, tavalyi thaifoldi kepeinek az adtatmentesehez (szintenzenesz fotos SD kartyaval, parja raformazott a kompaktban), neki. O a RecoverIT-et hasznalta, megvette, meg 1 honapig jo az 1 eves licensze, kolcsonadta, azzal 2200+ db ORF fajlt sikerult visszallitani (valamiert mindenbol dupla, de ezt mar meg tudom oldani)
Rohadt makom volt, kepeket atnezve legalabb 3 olyan csaladi esemeny nyers raw-jait vissza tudtam hozni, amiket meg nem dolgoztam fel.
udv
BPozitiv dolog az egeszben, ravilagitott, hogy rohadtul at kell gondolnom az archivalasi gyakorlatomat.
-
Balinov
titán
Sracok, gyanitom a valaszt, de azert megkerdezem.
Mac-en bootcamp-al feltettem a win10-et (x64), es pendrive hijjan a bootcamp managerrel egy usb kartyaolvasoba helyezett 32-es sandisk SDHC-t hasznaltam.
Nem vagyok 100%-ig benne biztos, de azt hiszem, nem voltak rajta nem feldolgozott, szelektalt kepek, de az ordog nem alszik, szoval azt kerdeznem, hogy van-e mod a fat32-re, fenykepezvel (OMD EM1MK1) formazott kartyarol visszaallitani az adatokat. Ugye a Bootcamp patricionalja a kartyat/usb eszkozt es a win telepito melle felrak 1-2 dolgot.
A kartya azota csak olvasva volt, irva nem.
GDB-al (az utolso ingyenes verzio) vissza lehet-e hozni a raw (ORF) kepfajlokat? Ha erre nem alkalmas, van-e valami ami bevalt program es lehetoleg ingyenes.
A Wondershare fele RecoverIT-tel probalkoztam eloszor, az kb 30 perc molyolas utan latja a kepfajlokat, ki is tudom valasztani az ORF kiterjesztesueket, hozza is a datumot es mukodik a preview is, szoval a kepfajlok nagy resze valszeg mentheto lenne, csak fizetos program reven nem allit vissza.
Barminemu tippknek, otletnek orulnek
Koszonettel
B
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest