Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncos
tag
Köszi a választ!
Így igaz, a Win7 partíció sértetlen, az működik is jól, emellett van a sérült partíció.
Írásod alapján viszont azt érzem, nem vagy teljesen biztos a dologban, így kérem, hogy Te vagy valaki más hozzáértő okézza le a dolgot! Rendben, hogy a fontos dolgok mentve lettek a bajok előtt, de nem szeretnék még nagyobb bajt csinálni (meg a többi adat sem véletlenül volt a lemezen
)
-
Toncos
tag
Tiszteletem!
Történetem, partícióáthelyezés (nem tom, jól fogalmazok-e) közben, amit partiton wizarddal csináltam, a Win7 készenlétbe helyezte magát. Azóta nem tudja kezelni azt a partíciót. Az intéző nem nyitja meg, viszont a direkt linkek (pl dokumentumok is oda mutat, vagy media player műsortár) működnek, majdnem minden olvasható, fájlok is. A PW a fájlrendszert szemre tökéletesen kiolvassa. No, ezeket hoznám vissza, ha lehetséges.
Még utánaolvasás előtt úgy gondoltam, hogy a működő Win7-re felrakom a GDB-t, és USB-s külső vinyóra mentek (a Win partíció szűkös, épp ezt akartam bővíteni). De ugye ott a figyelmeztetés, hogy a kezelendő lemezre nem lehet telepíteni. Kérdésem, hogy fizikailag külön vinyóra kell a GDB-t telepíteni? Milyen megoldást javasoltok, mik a teendők?Notebookvinyóról van szó, ha nem muszáj, nem mozdítanám.
Előre is köszi a segítséget!
(biztos volt már ilyenről szó itt a topicban is, tudom, amit volt idegen ebben a helyzetben visszaolvasni, ott nem találtam megfejtést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest