Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• liksoft

nagyúr

válasz epityesz #556 üzenetére

Na ez a legnagyobb gond. Ahhoz, hogy egy program a lehetséges hibák legtöbbjére fel legyen készítve, több éves programozása, és több száz (ezer) mentés kell a háttérben tapasztalatnak. Ekkora munkát a legtöbb ember (cég) csak pénzért fog odaadni. De ebben több éves munkájuk van. Vagyis a családnak közben enni is kell.

Mikor jutunk el oda, hogy a tisztességes értékteremtő kétkezi munka megkapja a becsületét, és ezzel együtt az ellenértékét? A munka nem büdös. Ez biztosítja mindenki számára a napi betevőt. El kéne felejteni azt a gondolkodást, hogy a főiskola / egyetem után a fiatalság a bizonyítványba kapaszkodva kijelenti, "Én már letettem amit kellett, ide a lóvét, dolgozzanak a kulik.". Tudom, sok embert megbántok ezzel, nem ez a szándékom. Csak kisarkítva elmondani, csak iskolába járásból nem lesz kenyér. És aki az "ennivalót" biztosítja számunkra (kétkezi értékteremtő munkás), na Ő a legértékesebb. Csak éppen a fizetésén nem látszik. Szégyen, és gyalázat.

A fentiek alapján mindenki döntse el, hogy az egyenes, vagy a kerülő utat választja.

U.i.: Választ senkitől nem várok, nem vitatéma a fent leírt, hanem a privát véleményem, mely vita hatására sem fog megváltozni. A Moderátorokat kérem, ha túlmentem volna a határon, jelezzék. Köszönöm.

• Imco

őstag

válasz epityesz #556 üzenetére

Szinte biztos hogy nincs! Ez a legértékesebb szegmense a piacnak!
    Ha nincs ingyért és nincs pénzed akkor marad a lopás! / tudod, büntetendő/ ;)
    Torrent, p2p, ftp!

Új hozzászólás Aktív témák