Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainf0r3st
csendes tag
Köszönöm a sok tanácsot!
Szerintem maradok valami futárszolgálatnál és lehet monitort ott fogok venni.
-
flash-
veterán
laptopok szállításánál nem attól kell félni hogy valami mágneses hatás fogja érni a laptopot,hanem inkább attól hogy a csomagosok meglovasítanák.
Dolgoztam ferihegyen sok mindent láttam... -
devbence
tag
Mondjuk ez tok jogos.. Rengeteg laptopot hoznak at, azok megis erintetlenek, sertetlenek, na akkor ez most hogy is van?

Azert 10-20-30-40 laptopot nem hiszem hogy kezipoggyaszkent szallithatnal.. De szoljatok ha tevedek
-
-
DeFranco
nagyúr
Bedobozolsz mindent, feladod bőröndben, ami rázkódásérzékeny (HDD) azt meg kézipoggyászban viszed fel. (Azt nem tudom, hogy valamilyen mágneses hatás éri-e, ez minden opciónál veszély lehet, a kézipoggyásznál külön át is világítják).
Abból a 30k-ból, amit megspóroltál a futáron, abból meg kint veszel egy házat meg egy monitort (az itthonit meg opcionálisan eladod, vagy megtartod).
-
flash-
veterán
Borzasztó hogy ferihegyen a csomagosok mit csinálnak(mondhatnék két céget de nem tehetem röviden annyi hogy az egyik török világcég,a másik pedig a malévet szolgálta ki)
eleve azt tudni kell hogy a poggyászosztályózóból a repülőig a poggyász az nyitott utánfutós kiskocsikon megy ki.Az haggyán hogy ki vannak téve az időjárás viszontkságainak a poggyászaink de kicsit durva hogy szinte minden kanyarban leesik pár poggyász-bőrönd amit a "sofőr'észre sem vesz,úgy hajt tovább.Mivel ferihegy hihetetlen forgalmas ezért nemsokkal utána jó esetben megtalálja valaki az elhagyott poggyászt,aztán ha jó napja van akkor padlógázzal(az elmélet ellenére nincs felső határ a ferihegyen való közlekedés sebességének) megpróbálja utolérni a sofőrt.Nem tudom mennyibe kerülhet egy szörfdeszka,biztos nem olcso,de jártunk már úgy hogy a reptéren átmentünk egyen autóval,mert az előttünk gurulo poggyászos hagyta el....
-
válasz
Rainf0r3st
üzenetére
Ups 30k-ert.
-
föccer
nagyúr
Hát, én egyszer voltam bent a Ferihhegy csomagelosztójában. Ott konkrétan versenyeztek a rakodó munkások, hogy melyikőjük tudja hangosabban odaverni a csomagot a kocsira.

Persze lehet, hogy ez egyedi eset és nem mindenki így csinálja, de én törékeny cuccot nem raknék fel.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Amire pont szarnak rá.

Szerintem futárcég. Inkább DHL, mint UPS. Ha adsz neki értéknyilvánítást, akkor biztosítva van a csomag 100%-ra, ha jól emlékszem. Igaz érték függően drágább a szállítás, de szerintem megéri azt a +4-5k rádobni. Ilyen értéknél ez már nem szabad, hogy korlát legyen.
üdv, föccer
=========
Közben áthelyeztem a topikot. Itt jobb helye van.
üdv, föccer
-
devbence
tag
válasz
Rainf0r3st
üzenetére
Repuloteret probald meg felhivni.. szerintem ott is van FRAGILE opcio..

-
Rainf0r3st
csendes tag
Üdv!
Egyre jobban kezdek letenni arról, hogy Alienware laptopot fogok tudni venni mert itthoni áfával horriblis 750k körüli összegre jön ki az ami USA-ban 550k lenne.
Viszont gépet újítanom kell ezért azon filozok, hogy hogyan tudnék egy komplett PC tornyot átvinni Madridba biztonságosan.
Egyik választás a futárszolgálat UPS-el kb 1 hét és ~30,000ft (a PCm olyan 350-400k értéket fog képviselni) a másik a repülő de ezt elég neccesnek találom mert nem akarom h dobálás közben megsérüljön.
Ötletek, tapasztalatok valakinek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest