- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Nyugi
csendes tag
Nekem is volt ilyen gondom gef 2 gts pro val régen de más gépbe nem csinálta... Eladtam és vettem egy másik kártyát azóta nincs gond...
Lehet a VGA és az alcsi összeveszett! :) -
Superman
nagyúr
Na leírom a mostani részletes konfigomat, hogy mit kell a tápnak bírnia:
AMD Barton 2500+/3200+ (2260Mhz), Asus A7N8X-X, 2X512Mb 3200 DDR Ram (400Mhz), Lg CD író, Sony DVD Rom, 120GB Maxtor+80 GB Maxtor merevlemezek, mobil rack (2 ventis), Floppy meghajtó, Geforce4 Ti 4600 videokártya, 3 Com Ethernet kártya, Yamaha zeneszerkesztő-hangkártya. Na meg még pár házventi.
Most Biost frissítettem (1009-ról 1010-re) és ma hajnalban egyből bekapcsolt. Valamint lecseréltem a videodrivert egy régebbire, de ez amúgy sem játszott volna közre, mert nem kacsolt be a monitort. Minden más felpörgött, tehát nem arról van szó, hogy a táp nem bírt a cuccokkal. -
sanyi150
tag
Sorry Aesir. Egy kicsit elkalandoztam...
Az én gépemben ui. akkor jelentkeztek hasonló
problémák, amikor vettem egy Radeon 9600-XT-t.
És volt még benne 2 SCSI író+olvasó+3 ATA vinyó...
Mindez ACORP 300W-os táppal
Bekapcsoláskor nem indult, de ha ezután RESET-et
nyomtam , akkor már ment a cucc. (Ilenykor már nincs
akkora durva áramfelvétel, mint az első bekapcskor)
Megoldás: nagyobb (megbízhatóbb táp), vagy kevesebb
vinyó, optikai olvasó, rack -
fene_vad
senior tag
bizony, bizony, felejtsetek a videokarit, a tap lesz a hunyo
-
sanyi150
tag
Hány wattos a tápod?
AZ ATI igencsak zabálja az áramot.. -
Totyi
őstag
válasz
Vadászmenyét #15 üzenetére
Méghogy nem csesztek le?Dehogynem,nem álltam meg a lábamon.Amiket írtam azt nem bántó szándékkal tettem,csak úgy megjegyeztem.Józan paraszt ésszel végig kell gondolni,hogy mi lehet a hiba.Pl,ha forog az önidító,nem mondom,hogy lemerült az akksi.Olvasd el az előző hsz-mat is.
-
Totyi
őstag
válasz
L|zsidoboz #14 üzenetére
Nem azért mondtam,és ha megbántottam vele vkit;bocs.Csak néha józan paraszti ésszel is végig lehetne gondolni egy egy választ!Pl,most ezt,amit mondott Vadászmenyét.Amíg nem indul el a win,addig nincs program,ergo nem okozhat gondot;pláne ha csak bootol.Jelen esetben driver kizárva.Erre akartam rávilágítani.
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #16 üzenetére
Nem tudom, de nekem a rág az jobban teccik:) a néger fej az batár volt.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Vadászmenyét #15 üzenetére
AMúgy miért váltottad le a néger napszemüveges fejet egy rákra???
Régi jobb volt.
Amúgy nem elég a sok hozzászólás, eltelt időre is szükség van kedves TOTYI.
[Szerkesztve] -
Vadászmenyét
aktív tag
Én se vagyok tökéletes és nem azért írok, mert rangot akarok, hanem probálnék segíteni. Lzsidoboznak igaza van ujoncok nélkül ki hal az oldal! Attol hogy ujonc vagyok attol még én is tudhatok dolgokat és hozzászolhatok. biztos szoltál már te is hozzá nagy ökörségeket és nem hiszem, hogy lecsesztek volna érte.
-
Totyi
őstag
válasz
Vadászmenyét #7 üzenetére
Mielőtt beírsz vmi nagy hülyeséget,gondold végig józa paraszti ésszel.Nem kell mindenhez hozzászólni,amiről nem tudsz biztosat.Főleg nem azért,hogy előbb juss rangváltáshoz.
-
Totyi
őstag
válasz
Vadászmenyét #10 üzenetére
Jaaaaj,Te.Hiába új driver;ha a windows-ig el se jut!!!Amig a gépet bekapcsolod és a bios ellenőrzi a dolgokat,addig szóba sem jöhet a driver,szoftver stb.Ha nincs windows,nincs szoftver.:U:Y
-
Superman
nagyúr
válasz
Vadászmenyét #10 üzenetére
A legújabb driver van fent. Ma reggel újra eljátszotta ezt. ötödikre bekjapcsolta a monitort, azóta megy rendesen. Nagyon idegsítő a dolog, hiszen egyébként (bekapcsolt állapotban) semmi gond vele.
-
Nimda
addikt
válasz
Vadászmenyét #7 üzenetére
Attól hogy a kari húzva van,még indulnia kell,hiszen szoftveresen van húzva.A core/mem frekiket,csak a windows alatti progi ''inicializálja''.A windows indulásáig,addig a pár pillanatig,alapból megy.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Szerintem próbáld meg ugy is, hogy nem húzod fel a videokártyát mert elképzelhető, hogy a kis tunningot sem birja. Asztán ha nem lesz jó még mindíg akkor próbáld meg egy másik videokártyával hátha. Egyik ismerősömnek is ez volt a baj kb, csak ő neki elindult a gép kép minden de mikor bejelenkezett a windows akkor eltünt a kép, de a gép ment, meg minden. Utána leállította, majd ujrabeindított semmi kép. Majd 2x-rra már elindult. De a videokártyája hibás volt. Lehet neked is az.
-
Nimda
addikt
Most hogy gondolkoztam,emlékszem régebben nálam is volt ilyen probléma,amikor egy radeon 9000-es csücsült a gépben.De egyszer csak megjavult.Hogy mitöl azt ne kérdezd,nem tudom!:)Azóta cseréltem vidkarit.Persze nem az én esetemre vonatkozva,szerintem egyszerüen nem szereti a lapod a ''régi'' Ti-t.Sztem próbáld ki egy másik karival.''energiagazdálkodásos újrainditás?''Ilyenröl én még nem hallottam.Vagy csak én vagyok ilyen lúzer?:)
De logikusan végiggondolva,miért lenne ilyen opció az inditás megakadályozására?:) -
Loretto
veterán
olyan mintha be kellene melegednie. vga moncsi vagy lap.ezeket nézném első körben.
-
Superman
nagyúr
Adott a következő új konfig:
AMD Barton 2500+/3200+ (alapfeszen, prime95 órákig futtatva nem írt ki hibát), 2X512MB Samsung 400Mhz DDR Ram, GeForce 4Ti 4600 videokártya, 400Wattos Azona táp, Asus A7N8X-X alaplap, LG 776FM Flatron Monitor.
Hibajelenség: amikor áramtalanítom a tápot - esetleg éjszakára - másnap reggel bekapcsolva a gépet nem kapcsolja be a monitort. Felpörög szépen minden (vinyó, ventik, stb.), csak éppen nem kapcsol be a monitor. Kikapcs után, pár másodperc múlva bekapcsolom újra és ekkor már bekapcsol: Sajna eljutottunk oda, hogy most már 4-5 bekapcsolás kell neki, hogy bekapcsolja a monitort.
Használat közben nincs vele ilyen baj. Ha napközben kikapcsolom és nem áramtalanítom a táppal, akkor bekapcsol. Kivettem a kártyát az AGP foglalatból, visszahelyeztem, de maradt minden a régiben. Kártya kis mértékben húzva van.
Én az AGP sínre gyanakszom, bár a lap vadonatúj, esetleg a videokártya, a processzort nem hiszem. Tanács, vélemény?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest