- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
woofyka
csendes tag
Sziasztok!
Autodesk inventorral megint elakadtam.
Elkezdtem hajtogatni lemezalkatrészt, viszont mikor a doboznak peremet rajzolok (flange-vel), akkor az átfedéses részeknél összeragasztja a peremet. Gondoltam nem baj, majd szétvágom valahogyan, hogy külön kezelje, de bármit teszek, nem sikerül utána már kiteríteni. Tudnátok segíteni, mit ronthattam el?
Néztem youtubeon videókat is, és ott simán egyszerűen behajtották a peremet, és semmi gombnyomás nélkül a megfelelő helyen be volt "vágva" az alkatrész, és simán ki lehetett teríteni.
Ha valami jó leírást tudnátok küldeni, azt is megköszönném.
Köszi,
woofyka -
woofyka
csendes tag
Köszi a válaszokat, tényleg az volt a baj, hogy rossz helyen rajzoltam, most már megy a kiterítés is.
-
woofyka
csendes tag
Tudna nekem segíteni olyanban, hogy autodesk inventorban (2008 professional) megrajzoltam 3d-ben egy dobozt, és hogyan lehetne 2d-be kiteríteni? Nem tudok jól angolul, úgyhogy csak nehezen találtam rá olyanra, hogy flat pattern, videót is láttam róla, de nekem nem csinálta meg. Tudna segíteni valaki, hogy lépésről lépésre leírná, mit kellene csinálnom? köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest