- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Geilek-Infineon=spórolt píz spórolt pít+nec=Teac v Pioneer! Amúgy tök mind1 a Nec is jó és igen a tdk-t általában minden írja!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #26 üzenetére
Az a inytyernyet sávszélességétől függ! Nekem volt LG-m szinte mindenben! Utálom és szvsz sz@r! Teac, Pioneer! Jelenleg hp dvd íróm van +os és nagyon facca (mondjuk ez sem ír meg mindeféle ramaty cd-t)!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Pontosan!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Én bennem is felmerült már ez a kérdés! Minek a Geil ram, ha ott a hynix, infineon és fele annyiba se kerűl!? Én a helyedben nem vennék LG-t! De minek cd+dvd író?! Sima mezei IC7 bőven elég ráadásul talán az IS7-es után a leggyorsabb memória olvasás és írással rendelkezik!
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Mivel elég szűk az a réteg aki kiad 500k-t egy quadroFX 3000ért sztem elég hasznos megoldás. Persze mindenhol fel kell mérni az igényeket, lehetőségeket. Ezért is írtam hogy csekkelje az illető először hogy mivel is járna a legjobban.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Ha rémlik még amikor a specviewprefet futtattad, na olyasmire kell a jó videókártya :DDD Egyébként meg érdemes előtte utánanézni hogy egy softquadro vagy softfiregl mennyit dob a teljesítményen az adott proginál. Ha nemsokat akkor sajna célszerű egy profi vga-t beújítani.
-
Qorthral
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Jó ez, csak sztem belefér FX5900 v, 9800Pro ill. egy sima P4 Northwood 2.8as.
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest