- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Geilek-Infineon=spórolt píz spórolt pít+nec=Teac v Pioneer! Amúgy tök mind1 a Nec is jó és igen a tdk-t általában minden írja!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #26 üzenetére
Az a inytyernyet sávszélességétől függ! Nekem volt LG-m szinte mindenben! Utálom és szvsz sz@r! Teac, Pioneer! Jelenleg hp dvd íróm van +os és nagyon facca (mondjuk ez sem ír meg mindeféle ramaty cd-t)!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Pontosan!
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Én bennem is felmerült már ez a kérdés! Minek a Geil ram, ha ott a hynix, infineon és fele annyiba se kerűl!? Én a helyedben nem vennék LG-t! De minek cd+dvd író?! Sima mezei IC7 bőven elég ráadásul talán az IS7-es után a leggyorsabb memória olvasás és írással rendelkezik!
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Mivel elég szűk az a réteg aki kiad 500k-t egy quadroFX 3000ért sztem elég hasznos megoldás. Persze mindenhol fel kell mérni az igényeket, lehetőségeket. Ezért is írtam hogy csekkelje az illető először hogy mivel is járna a legjobban.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Ha rémlik még amikor a specviewprefet futtattad, na olyasmire kell a jó videókártya :DDD Egyébként meg érdemes előtte utánanézni hogy egy softquadro vagy softfiregl mennyit dob a teljesítményen az adott proginál. Ha nemsokat akkor sajna célszerű egy profi vga-t beújítani.
-
Qorthral
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Jó ez, csak sztem belefér FX5900 v, 9800Pro ill. egy sima P4 Northwood 2.8as.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest