- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
az fstabbel mi a helyzet? mert most ki van töltve, de mielőtt hozzáfogtam ehhez az automunt dologhoz, kitöröltem a statikus bejegyzéseket leszámítva(hda partíciók, procfs, stbstbstb).
most, az fstab-sync által kitöltött van. ennek nem dinamikusan kellene változnia, attól függően, hogy mi van ''bedugva'' a gépbe? vagy én értek félre valamit?
úgy döntöttem, marad az ivman, ezzel kikerül az ikon, mountolódik, leválasztani is tudom a cuccokat, de a pendrive csak nem jó. hiába mountolja, nem tudom olvasni.
asszondja, nem sikerült belépni a /media/usbdisk könyvtárba...
viszont ha kézzel mountolom, illetve rákattintok a kde-ből, akkor szépen felmountolja, olvashatom, meg minden, na erre varjon valaki gombot...
az ivman mi alapján mountol(rosszul)? mert a kde(kattintáskor) az fstab alapján...
ha kézzel mountolom: mount /dev/sdc1 /vala/hova, akkor minden fasza. az ivman vajh miért mountolja rosszul?
kapcsolódó fstab sor:
/dev/sdc1 /media/usbdisk vfat users,exec,noauto,utf8,noatime,sync,managed 0 0
jelen esetben a kde annyit csinál, hogy ha van valami mountolva, azt kiteszi a desktopra, ez nekem asszem elég lesz, sőt, így más wm sem marad automount nélkül.
ezt az pendrive problémát kéne még megoldani...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Autós kamera eladó
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ivman mi alapján mountol(rosszul)? mert a kde(kattintáskor) az fstab alapján...