Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, a vege az lett, hogy irtam libtorrent levlistre is, meg bugs.gentoo.org-ra is bugzillaba
es nagyon ugy nez ki, nem egyedi a problema, libtorrent trac-ben van egy ticket, ami nagyon hasonlit az enyemre, szinten 3.4.6-os gcc, csak az freebsd
kozben jatszottam massal is, es lenne egy kerdes
Sipi tanacsolta fentebb, hogy csinaljak sajat ebuild-et
libtorrent-hez, rtorrent-hez ment is, elobbi telepult is szepen, utobbi az emlitett hibaval elszallt, de az ebuild mukodikviszont mivel megtetszett az otlet, bele akartam eroszakolni a pvpgn nevu battle-net szerver svn-bol letoltott forrasat is egy ebuild-be, viszont elakadtam
ezen leirast veve alapul csinaltam meg mind az rtorrent, mind a libtorrent ebuild file-jat, tettem be oket a lokalis portage layout-ba, meg miegymas
aztan nekiestem a /usr/portage/games-server/pvpgn mappaban megbujo pvpgn-1.8.0.ebuild file atszabasanak is
gondoltam minden jol megy, nem sokmindent kell piszkalni, atirom a forrast, svn forrasra, az elejen megmondom, hogy orokolje (legalabbis ugy sejtem, erre valo az inherit kulcsszo) a subversion-t is, par sort meg beleteszek, ahol kell, aztan kiadom, hogyebuild pvpgn-9999.ebuild digest
erre kapok egy ilyet:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-9999.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
a gond az, hogy megcsak nem is en rontottam el, mert az eredeti ebuild-re kiadva a fenti parancsot, ugyanez fogad:
!!! /usr/local/portage/games-server/pvpng/pvpgn-1.8.0.ebuild does not seem to have a valid PORTDIR structure.
sajna annyira nem ertek a dologhoz, a par sor beillesztese a megfelelo helyre meg megy, de ezzel mar nem birok el
van valami tippetek, hogy ha az eredeti csomagra sem akar mukodni a parancs (pedig telepul emerge-vel), akkor mitevo legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Éjszakai műszak
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs