- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
úgyis leült a topik, kérdezek egyet

első gentoo installomat csinálom éppen (a handbook szerint), minden szép és jó, csak X alatt az istennek nem bírtam életre kelteni az egeremet + egy glx hibával traktál mindig. (szóval mint látjátok, csak a konzol elkészültéig vettem az akadályokat
).
tehát egyrészt adott egy totál primitív logitech usb-s egér, eddig a világon minden automatikusan felismerte (minden linux is), megnéztem az éppen a gépemen figyelő kubuntu xorgjának conf fileját is, kipróbáltam azokkal az értékekkel de csak nem akarja az igazságot (hibát nem dob csak éppen nem is mozog). mouse driverrel és logitech/microsoft/ps2/explorerps2/mittoménmilyen protokollokkal próbáltam eddig. (a kubuntu amúgy az explorerps2-vel használja)
a másik probléma, hogy a glx libet nem akarja betölteni, mert azt mondja h nemtetszik neki a TLS. igazából egyelőre nem tudom hogy ez probléma-e nekem, inkább csak mondom
az nv drivert használom amúgy a szintén totál primitív gf2gts kártyámhoz.
ha valakinek van ötlete, megköszönném (főleg az egérben, a másik legalább megfogható hibaüzenet arra lehet guglizni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs