Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
úgyis leült a topik, kérdezek egyet

első gentoo installomat csinálom éppen (a handbook szerint), minden szép és jó, csak X alatt az istennek nem bírtam életre kelteni az egeremet + egy glx hibával traktál mindig. (szóval mint látjátok, csak a konzol elkészültéig vettem az akadályokat
).
tehát egyrészt adott egy totál primitív logitech usb-s egér, eddig a világon minden automatikusan felismerte (minden linux is), megnéztem az éppen a gépemen figyelő kubuntu xorgjának conf fileját is, kipróbáltam azokkal az értékekkel de csak nem akarja az igazságot (hibát nem dob csak éppen nem is mozog). mouse driverrel és logitech/microsoft/ps2/explorerps2/mittoménmilyen protokollokkal próbáltam eddig. (a kubuntu amúgy az explorerps2-vel használja)
a másik probléma, hogy a glx libet nem akarja betölteni, mert azt mondja h nemtetszik neki a TLS. igazából egyelőre nem tudom hogy ez probléma-e nekem, inkább csak mondom
az nv drivert használom amúgy a szintén totál primitív gf2gts kártyámhoz.
ha valakinek van ötlete, megköszönném (főleg az egérben, a másik legalább megfogható hibaüzenet arra lehet guglizni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest