Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Az XSESSION változó a startx-re is vonatkozik. Sőt, inkább erre. A Gentoo alatti startx kissé át van írva. Először a definiált XSESSION-t nézi. Ha van, és létezik ilyen session a /etx/X11/Sessions-ben, azt indítja. Ha nem, akkor kezdi nézni a többi lehetőséget, de emlékeim szerint mindtha a személyes .xinitrc le lenne tiltva.
Én inkább a globális beállításokat szeretem, a .xinitrc egy felhasználónak működik, és előfordulhat, hogy egy Xorg-változtatás után nem fog menni (ha pl. a startx változik, vagy valami definiál egy XSESSION-t, akkor az indul majd el).
Én mondjuk quingy-t használok, annak meg minden mindegy, egyformán kezeli a Sessions tartalmát, függetlenül attól, hogy ''hivatalos'' indítószkript, vagy az én xinit-hez barkácsolt izém.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest