- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyó
tag
up
-
Golyó
tag
HELP
-
Golyó
tag
ha MSN-en dumálok akkor nincs hang. a többit már megoldottam.
-
Golyó
tag
Hi. ugyan olyan kamerám van, nekem olyan gondom van h a hangot nem rögzíti. a mikrofon az tuti jó mert magam hallom csak éppen nem rögzíti.
-
Juve
aktív tag
Most vettem egy Genius VideoCAM Web V4-et és következő problémám van vele: a messengerben irtó gagyi képet ad..nagyon hangyás a kép és a színek sem stimmelnek. De érdekes, hogy 1szer tök véletlenszerűen meg jó képet adott...de ez azóta nem fordult elő.
Ha vkinek van ugyanilyen webkamerája....tapasztalt ilyet??
Vagy egyből vigyem vissza a boltjába?
Minden helpet szívesen veszek. -
Polesz
addikt
Jól telepítetted? Mert elég harklis a kedves. Nálunk linux alatt fut, de amikor winre kell feltelepítenem ilyet rendesen lenyugtatózom magam előtte
Kamera nem lehet hibáa amúgy? Gép jól felismerte? Ütközés nincs az USB-nél? Nincs valaki közös irq-n a kamcsival?
Hirtelen ennyi... kérem kapcsolja ki. -
klepto
addikt
Mindjárt eltünik a topicom
Sehol senki, aki tudna segíteni? -
klepto
addikt
Ma vettem egy Genius videoCAM expres webkamerát, telepítettem a drájverét, de nem műxik. Bármit akarok vele kezdeni, az alábbi hibaüzit kapom: ''Could not initialize the capture device''
Ez mit jelent, és miért nem működik? Akinek van ilyenje segítsen légyszíves.
Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest