- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
válasz
Kolondrum #138 üzenetére
Szia! Igen már tudom a költségeket, hát nem tudom hogy megérné-e. Mert az is megeshet, hogy kicserélném és ugyanúgy változatlan hangerővel szól, tehát én is tévedhetek. Sajnos most nem vagyok abban a helyzetben, hogy próbaszerencse alapon ennyit kifizessek. De aztán lehet,hogy előbb utóbb bepróbálkozom
Ja és egy megjegyzés: Mi van akkor, hogy ha kicserélem és az új panel is ilyen hasonló jelenséget fog produkálni ,mint a régi új korában? Gondolom erre kicsi az esély,de hátha...
-
kispéé
senior tag
válasz
GeniusHU #135 üzenetére
Szia!
Nem újkorától lett ilyen pár hetes korában vettem észre,hogy ha a tekerőt egy pár milliméterrel visszább tekertem (mintha holtjátéka lenne) akkor felugrott a hangerő és erősen szólt, ezt egy ideig csinálta, egyszer fogtam és gyorsan elkezdtem oda-vissza fél-fél centit tekergetni és azóta abbahagyta és a halkabb módon szól. Az árra továbbra is kíváncsi vagyok, mégis mennyire lenne költséges, aztán kicserélni próba-szerencse alapon.Köszönöm! -
kispéé
senior tag
válasz
timarcell #133 üzenetére
Sziasztok! Véletlenül olvasom,hogy neked is hasonló problémád van mint az én genius 5000-emmel. Egyszer már volt szervízben de ott azt mondta a szervízes srác,hogy minden rendben van vele. Nálam a probléma az,hogy halkan szól a cucc, kb. 3 óra állásba tekerem a tekerőt akkor van olyan hangja ami elfogadható,addig elég halkan szól a cucc.
Genius.hu
rivátban én is kérhetek egy ilyen poti árat, ha nem olyan vészes az ára akkor kicserélném,hátha jobb lesz. A gari már régen lejárt sajnos.Előre is köszi! Ja nekem Delta gyártmányú van,olyan mint a képen látható.
Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest