Aktív témák
-
power112
csendes tag
válasz
GeniusHU #1426 üzenetére
Szia.
Köszi a válaszodat.
Próbáltam én már mindent. Driver fel-le, ilyen-olyan, az integrált kártyát eltávolítottam az eszközkezelővel és le is szedtem vele a meghajtó programját. A bios-ban is le van tiltva, sehogyan sem akarja az igazat.
Holnap átteszem a másik gépbe és megnézem működik-e?
Beszéltem már más hozzáértővel is,senki nem tudja mi lehet vele. Minden jónak néz ki.
Ha esetleg a másik gépen jó akkor mi lehet a következő lépés??Köszi.
Szia.
-
power112
csendes tag
Szia GeniusHU.
Segítséget szeretnék kérni:
Abit alaplapos gépem van, vettem bele egy Genius SM-Live Value 5.1 PCI Acceleration hangkártyát.
Win7 van a gépen. Az integrált kártyát letiltottam a BIOS.-ban, a kártyát beraktam a kapott programot feltelepítettem.
A gép látja a kártyát viszont az nem működik.
Alul megjelenik a hangszóró képénél egy piros X. "Nincs hangkimeneti eszköz telepítve."
Hibajavítás,eszközillesztő frissítése, telepítés, a gép újraindítása és a gond megmarad.
Próbáltam már más programot is de azokkal sem működik.
A hangkártyáról mindent leír a gép az eszközkezelőben. Hiba kód: 39.Segítségedet köszönöm.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest