- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
válasz
aviator #2211 üzenetére
Nem tudom melyik hangchiped/hangkártyád van, ilyen Realtek High Definition Audio (ALC888) hangchipem van. A második képen látszik rajta, hogy multisztereóban van kötve, így 2db külön-külön hanfalpár, nagy teljesítményű fejhallgató és még egy külön mélyláda, mindegyikük sztereóként és első hangszóróként be van dugva kék, fekete, zöld és narancssárga aljzatba ( van még kettő...
).
Valamint ki kell kapcsolni a 3D hangfunkciót, néha nem szólal meg a sztereó hangfalok a 3D hangzások miatt, egyszer rájöttem néhány héttel ezelőtt, hogy nem érdemes vacilálni a 3D hang opciót.
Lehet találgatni, hogy hol a hibád.
-
válasz
aviator #2209 üzenetére
Tesztelj kb. 1 Watt teljesítményen, elég lesz bedugni a hangkártyára közvetlenül és fokozatosan emelkedj a hangerőt, míg nem szólal meg stb. Ha ez sem szólal meg 100% hangerőn, valószínűleg elromlott a 2W hangszóró. Persze nincs 2.1-es opció, sztereóként be kell állítani és ennyi, azért 2.1-es mert van "mélynyomó"-ja van (subwoofer), azért raktam idézőjelet, mert nem valós.
Szerk.: Ja most látom, hogy mp3 lejátszóra kötve jól működik, akkor winfos beállítással lesz dolgod.
Persze sztereó (2 hangfalos változat)-ként működik.
Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest