Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Képzeljétek hogyan jártam. Egyik nap csak azt veszem észre, hogy a hangfal nem kapcsol be.
(Genius HT) Próbáltam mindent de nem megy. Elvittem szervízbe, erre azt mondták, hogy elromlott a trafó. Eddig még nincs gond, de azt mondták, hogy 14ezerért
csinálják meg, munkadíjjal együtt. Szerintetek ez nem sok egy kicsit? Mennyibe kerülhet, egy ílyen trafó?
Ha valaki tud ilyen információkat, kérem írja már le.
Köszi: Alex
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Genius HT) Próbáltam mindent de nem megy. Elvittem szervízbe, erre azt mondták, hogy elromlott a trafó. Eddig még nincs gond, de azt mondták, hogy 14ezerért
csinálják meg, munkadíjjal együtt. Szerintetek ez nem sok egy kicsit? Mennyibe kerülhet, egy ílyen trafó?