Aktív témák
-
Patice
nagyúr
A módszer az első hozzászólásban szépen le van írva. Kicsit meg kell tuningolni.
Konkrétan azt tudom javasolni, amit Én is csináltam az előd 5005-tel, hogy a mélynyomót béleld ki olyan tojástartó-szerű szivaccsal. kicsit vissza fogja fogni a mélyet és nem fog olyan hamar betorzítani.
-
Patice
nagyúr
válasz
Willanyasz #882 üzenetére
Szia!
Ha nem hajtottad túl a cuccot akkor a frontok hangszóróival nincs baj.
A probléma szerintem az elektronikában lesz. A Genius szerviz topik ajánlása alapján próbáld meg bevinni hozzájuk a mélyet és ott ingyenes a bevizsgálás.Ha mégis a hangszórók szálltak el, akkor nem lesz egyszerű találni bele ugyanilyet vagy hasonlót (esetleg kérdezd meg a szervizben, hátha van bontott alkatrészük is).
Ha más mély-közepet akarsz a hangdobozokba, akkor számolj azzal, hogy nem bele illő hangzású lesz, és másképp szólhat majd. Hogy milyen mélyre tud lemenni egy 10 centis hangszóró az csakis a minőségétől függ. Elméletileg az 5.1-ben az 5. az az jelenti hogy öt teljes értékű csatorna, azaz mind az öt kapja a teljes frekvenciasávot, a .1 - a mély - pedig egy nem teljes értékű csatorna, tehát értelemszerűen csak a kisfrekvenciás hangokat kapja meg alapból.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Üdv.
Aktív témák
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest