Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Petyk@
csendes tag
helló krila!! veled szeretnék beszélné mert nekem az a problémám ,hogy nemrégibe vettem egy genius 5.1 home theater fa hangfalrendszeret és az a bajom vel hogy néh jól szól néh meg nem!!! Én már minden kit körbekérdeztem hogy most mi a baja a mélyládának de senki semit sem tudod csak maghaságokat mondott!!! És most hálát adok az istennek hogy rátaláltam erre a fórumra és elolvastam amit irtál és látom te nagyon fágod a témát és a segitségedet kérném hogy megold a problémám!! szal főként az a baja hogy jól szól egy ideig aztán mint ha múanyag verődne benne vagy nem tom mintha ziziegne a mélyhangsúgárzó!! ha van msn-ed akkor add meg lécci vagy e-mailodat hogy megbeszéljűk!!! csáó
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest