Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JNSK

aktív tag

Sziasztok! kipróbáltam ma a kütyüt, a speedshop.hu bemutatótermében, és engem nagyon meggyőzött!!! 2.3.4-es android volt rajta, és a doboza szerin MALI400-as 3d gyorsító... Az távirányított pillanatok alatt meg lehet szokni.. Nagyon tetszik ez a mozgásérzékelős megoldás.. semmi késés pontos oda megy ahová akarom :D Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá :DD

Új hozzászólás Aktív témák