Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! kipróbáltam ma a kütyüt, a speedshop.hu bemutatótermében, és engem nagyon meggyőzött!!! 2.3.4-es android volt rajta, és a doboza szerin MALI400-as 3d gyorsító... Az távirányított pillanatok alatt meg lehet szokni.. Nagyon tetszik ez a mozgásérzékelős megoldás.. semmi késés pontos oda megy ahová akarom
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az android kicsit lassúcskának tűnik, de egyáltalán nem vészes.. a tesztet flash videóval kezdtem: felmentem az index.hu-ra, és ott megnézem egy casillas potyáját, igaz kiírta hogy a videót nem sikerül lejátszani, de mégis tökéletesen elindította, és ment is.. böngésztem még kicsi, egyszerű és jó kezelni.. írni könnyű a távirányítón! Ezután megnéztem pár HD youtube videót (nem vagyok biztos benne hogy ezek ténylegesen HD anyagok, de) meggyőztek... tűéles kép, normális framerate.. Vittem magammal egy 2 gigás pendrive-ot, amire felpakoltam pár videót.. az első a prohardveres tesztcsomagból a "BDAV_1080p@8Mbps.m2ts" volt, amiben semmi akadozást nem észleltem, szépen folyamatosan futott. A másodikkal a "Xvid_720p@3.7Mbps.avi"-val sem volt semmi probléma. A harmadik videót saját magam csináltam, egy galaxy s-el.. 720P .mp4 kiterjesztés. Ezzel sem volt probléma... Engem meggyőzött.. vettem is.. Már csak egy tv-t kell vennem hozzá