- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Link megkapódott (kösz érte) a topik bezáródott.
-
KrAt
veterán
Bővebben: link Ide tedd fel a kérdésed...
-
Foobar
tag
Hali
A biosban nem szokott erre vonatkozó menüpont lenni, egyszerűen azon múlik a dolog (általában, ha más gond nincs), hogy melyik slotokba rakod a memóriákat. Az alaplap kézikönyvében lehet, hogy írnak erről valamit, ha meg nem, akkor próbálgasd. Ennél az alaplapnál nem tudom konkrétan, hogy melyik slotokba kell. -
aPoLLo
csendes tag
Minap vettem '' Geil 1024MB DDR PC3200 (DDR400) 2x512MB Dual kit '' memóriát, egyébként ABIT IS7 E-2 -tipusú lapom van, és ugyan felismeri, de single channel -en fut.
Legfrisseb BiOS-om van és a szokásos CAS Latency.. stb késleltetéseken kivűl nem találtam a dual channelre vonatkozó menüpontot. Soft menüben is csak a feszt tudom állitani. A 2005-ös sisoft sandra memo benchmarkja 2500 Mb/s -körüli interger/float stream-et mért, ami kb fele annyi, mint a referencia értékek szerinti tényleges dual ramok teljesitménye. Nem igazán vagyok járatos ebben a témában, szóval minden használható tippet köszönettel fogadok!
Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged