- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Nem tudom jó helyen járok-e de épp most olvastam a 9600GT után aminek 500Mhz-s GPU-ja lessz, és 2000Mhz memória szélességgel bír. Kicsit aránytalannak tartom ezt a felosztást. és mint többen is megírtátok hogy sajnos a 9-es széria sem lesz tökéletes mindenkinek. Biza rések lesznek. Úgy mint a szegény és a gazdag, tél és nyár között. Vagyis az a bizonyos KÖZÉPKATEGÓRIA valahogy kimarad. mert sztm. a 9600GT félig sem lessz olyan erős mint a 9800 széria valamelyik tagja. Több helyen olvastam hogy szinte ugyanaz lessz a forgatókönyv mint tavaly (2007-ben) és sajnos láttunk már ilyet. Lásd 8-as széria. Nos a 9600GT-re visszatérve és eltekintünk a DX 10.1-es és a Shader Model 4.1-től (amt ha egy játék kihasznál akkor az izzasztja a karit is) akkor az a bizonyos 500/2000 kevésnek bizonyul. Bár vannak állatok akik kockáztatnak, és egyből a pencil mod, és a 6 ventillátoros hűtést alkalmazva a szénnéégés határáig húzzák a karit. Én már nem annyira sajnálom a két 7300GT-met (500/700) max (600/800-ig szoftveresen) de még mindig jól teljesít kategóriájában. ATI-t nem merek bevállalni mert anno egy 7500-al (sztm az volt.) volt egy pár játék ami nem igazán volt játék, hanem inkább subtér figyelés, és nagyon csúnya grafikai hibák jellemeztek. Tudom azóta fejlődött az is de mivan, ha mégse
?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Futárcégek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3 10105F processzor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?