- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaden
csendes tag
válasz
Hemi 426/RT #233 üzenetére
Szia, sőt általános szia, mert ez az első hozzászólásom!
''szereztem egy asus gx2 őt''
Utólag is gratula hozzá, szerintem még mindig jó kártya!
''k.va meleg 81 fok terheletlenül''
Olvasom, hogy július közepén írtad a hozzászólást, és akkor baromi meleg volt, de terheletlenül akkor is egy picit sok az a 81 °C. Úgy 70-75 °C még reális a megebbik GPU-nál. Esetleg a kuckód szellőzésén javíthatnál, vagy ha meg tudod oldani, akkor a ház oldallapjára szerelni egy ventit, ami közvetlenül hűti azt a forrófejű kareszt.
''és hatalmas az eltérés a két gpu között''
Ez általános, mivel az első (a PCI-Express sínhez közelebbi) mag rettenetesen be van szorítva a kártya második felétől, és a gyári hűtés sem a legjobb.
''a másik 57 és 65 között mozog''
Ez a júliusi kánikulában kb. reális is.
''milyen driverrel kell ezt tolni?''
Esetleg ForceWare?Sokáig a 93.71-est (ha jól rémlik) használtam, egy jó ideje már a 162.18-as ForceWare-t.
''érdemes szőgelni rá esetleg plusz hütöt?''
Nem, semmiképpen ne szögelj rá semmit!Nem tenne jót a NYÁK-nak.
Elkéne rá jobb hűtés, csak az a bibi, hogy ahhoz szét kéne kapni a a VGA-t, és olyan (a gyárinál jobb) hűtőt tenni a belső kártyára is, hogy utána még össze is tudd szerelni.
''alapon [...] 06 ban 6700valamennyi''
Kicsit kevés, bár eléggé függ a procitól, de akkor is...
PS: Most nézem, hogy már más konfigod van, de mindegy, már megírtam a hozzászólást.Másnak esetleg még hasznos lehet...
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Hemi 426/RT #235 üzenetére
Szerintem nem jelent semmit, vagyis nincs jelentősége. Nálam is előfordul hogy a két GPU között 8-10 fokos a hőmérséklet-különbség. Szerintem ez abból adódik, hogy a két GPU közel van egymáshoz és az egyik(GPU1) melegíti a másikat(GPU2).
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Hemi 426/RT #233 üzenetére
Helló!
Nálam is meleg a kari, terheletlenül kb. 60-65 fok; terhelve felvegy 75-80 fokig. Nagy baja nem lesz, mert állítólag a 95 fokot is bírják. Ilyenkor nyáron érdemes levenni a ház oldalát, azzal is nyersz pár fokot.
94.24 drivert használom hozzá, tökéletesen működik.
Húzással nem próbálkoztam, így nem tudok nyilatkozni felőle, de szerintem 600/1500-at simán viszik.
Én raktam a kártyára egy +rendszerhűtőt (8cm) a GPU tetejére ezzel is lejjebbtornáztam a kari hőmérsékletét.
Én 8000 pontot értem el vele 3DMarkba egy X2 4600+ procival 2GB RAM-al (DDR400), Asus A8N SLI lapban. A te priciddal még több pontot is ki lehetne hozni belőle sztem.
A karihoz kapott saját progikat nem használom.
Remélem tudtam vmit segíteni.
Üdv Kecu!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest