- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Hemi 426/RT #235 üzenetére
Szerintem nem jelent semmit, vagyis nincs jelentősége. Nálam is előfordul hogy a két GPU között 8-10 fokos a hőmérséklet-különbség. Szerintem ez abból adódik, hogy a két GPU közel van egymáshoz és az egyik(GPU1) melegíti a másikat(GPU2).
-
Kecuhun
senior tag
válasz
Hemi 426/RT #233 üzenetére
Helló!
Nálam is meleg a kari, terheletlenül kb. 60-65 fok; terhelve felvegy 75-80 fokig. Nagy baja nem lesz, mert állítólag a 95 fokot is bírják. Ilyenkor nyáron érdemes levenni a ház oldalát, azzal is nyersz pár fokot.
94.24 drivert használom hozzá, tökéletesen működik.
Húzással nem próbálkoztam, így nem tudok nyilatkozni felőle, de szerintem 600/1500-at simán viszik.
Én raktam a kártyára egy +rendszerhűtőt (8cm) a GPU tetejére ezzel is lejjebbtornáztam a kari hőmérsékletét.
Én 8000 pontot értem el vele 3DMarkba egy X2 4600+ procival 2GB RAM-al (DDR400), Asus A8N SLI lapban. A te priciddal még több pontot is ki lehetne hozni belőle sztem.
A karihoz kapott saját progikat nem használom.
Remélem tudtam vmit segíteni.
Üdv Kecu! -
Kecuhun
senior tag
Szerintetek normális dolog az, hogy 1-2 óra játék után 75-90 fokos a videókarim? (Asus 7950 gx2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest