- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
válasz
#39306496 #84 üzenetére
Aham így már érthetőbb a történet. Ha van rá mód próbáld ki másik gépben is a gef3-at (hogy ott is produkálja -e a tüneteket)...BIOS-ban engedélyezve van a fast write ill milyen módban megy agp 2/4/8; side band addressing be van e kapcsolva?, ezek állítgatását is megpróbálhatod (pl: agp 8-ról 4-re állítani, aztán tesztelni). Van hömérő a vga-n, ha igen terhelés alatt nézd meg nem melegszik -e nagyon (bár nem hiszem hogy ez okozna ilyen jellegű problémát). Másik ötlet, ha poros a gép érdemes sűrített levegővel kitakarítani az agp slotot (Ha másik gépben is produkálja a tüneteket, szerintem érdemes lenne lecserélni, itt a PH!-n is találsz hasonló kaliberű kártyát olcsón)
-
törölt tag
Kösz az infot! Elmondom érthetőbben: 1. Amikor el szertném indítani a gépet:benyomom power gombot ventik felpörögnek, maga a gép elindul, de a monitor csak készenlétben marad . Csak 2., vagy csak 3.-ra sikerül úgy bekapcsolnia gépet, hogy a monitor is mutasson valamit, más kártyával (radeon 9600)elsőre beindul, tehát a videokai a hibás.
2. Játék közben egyszercsak újraindul a gép,( úgy 25-30 perc játék után) a játékot megint elindítom most már 10 perc után adja be a kulcsot harmadszorra csak 2 perc kell neki (megjegyzem, valami gagyi mobilrack venti szarakodik a kártyán)
Ja és a gépem Asrock p4v88+, celeron d 2260, 2*256mb 400mhz ram, valami linkworld 300w-os táp, samsung hd080hj winchester -
Hitman
aktív tag
válasz
#39306496 #82 üzenetére
Windows Hardware Quality Labs (WHQL)
''A Microsoft tesztlabóratóriuma, amelynek feladata a Windows operációs rendszerhez szánt eszközök és eszközmeghajtó programok kompatibilitásának ellenőrzése, és erről a megfelelő tanúsítványok kiállítása.''
sztem távolíts el minden vga drivert, söpörd ki a maradékot NFR-el (nasty file remover) aztán telepítsd vmelyik 4x.xx WHQL driverrel, ha műxik akkor ok, ha probléma adódna vmelyik game-nél (mint pl nekem gef.4-el 4x.xx driver és F.E.A.R esetén) akkor vmelyik 7x.xx driver lehet a megoldás
mod: esetleg ha beírnád a konfigod adatait lehet többet tud(nánk) segíteni.
''Radeon 9600-al elindult a gép elsőre..''Ha jól értettem a probléma nem az volt hogy nem indul, hanem az hogy újraindul. 9600-al akkor nem jön elő a váratlan újraindulás game közben
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
válasz
#39306496 #79 üzenetére
Geforce 3-4 kártyákhoz nem ajánlatos a legújabb nforce driverek használata, mivel ezeket az újabb 7-es 8-as szériákra optimalizálták. Helyette ajánlom a 4x.xx-től a 7x.xx detonator illetve forcevar-eket, ezek tuti stabil verziók (itt találsz párat: [link])
Az újraindulást nem feltétlenül a videokárya okozza sztem...
mod: mielőtt felteszed a másik drivert nasty file remover-t toljál rá, hogy kigyomlálhassa az előző vezérlő maradványait
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hy ! EgyGef 3 Ti200-am van, elindítom a gépet játszok egy fél órát, erre játék közben egyszercsak újraindul a gép, windows feláll, kiirja: A gép súlyos hiba után állt helyre , jó, elkezdek játszani vele megint most már 5 percnél újraindul, ugyanúgy kiír mindent, játszok-játszok és kb 1 perc amíg újra nem indul... 93.81-es drivert letöröltem, beta volt, felraktam a 93.71-es forceware-t ugyanaz a helyzet, érdekes, mert amikor másnap elindítom a gépet ugyanúgy bírja 30 percig
talán hűtése szar? ( jah, és ez van, mikor el akarom indítani a gépet: benyomom a gombot elindul a gép, felpörögnek a ventik stb. a monitor ledje pedig csak narancssárgán világít, magyarul nem kapcsol be... kikapcsolom a gépet, és újra bekapcsolom, ilyenkor többnyire elindul, de van hogy csak harmadszorra , negyedszerre, a hőmérséklettől függően.. ha például már vagy 1 órája megy a gép és úgy indítom újra akkor elsőre jó minden ( megjegyzem, h más vid karival simán elindul, legyen akár -20 fok a szobában... Valaki tud ehhez vallamit hozzászólni??
-
Carl Johnson
csendes tag
Sztem jó a GF3Ti, de az újabb játékokat nálam nem bírta. Pl.: Doom3, Far Cry.
Azért: BRAVO NVIDIA! -
Romeo23
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! A Geforce 3 Ti200, tud pixel shadder 1.1-et? -
BEE
addikt
Hát nem kecsegtetlek.
Tegnap húztam rajta, ma bedugtam helyette egy 6600-ast.
Ilyen a szeláví !
Csak próbaképp feltoltam 210/420-ra, és
a 3dmark 2000, 2001 ekben tesztelgettem
több beállításban.
10000 és 15000 között futott, de hogy pontosan hol mennyit,
hát nemtom.
( Barton 3200+, NF7, 2x512GB 400MHz Samsung, ''használt'' XP mellett )
Persze élsimítás nélkül, mert arra nem való.
Mellékesen, aki MX 440-ről váltana Ti200-ra,
az azonnal tegye meg, mert ég és föld a kettő.
ui: MSI G3Ti200 Pro-TD128 Gyárilag hűtött ramok, sz..r zörgő
sivító, kerregő ventivel.
BEE
[Szerkesztve] -
BEE
addikt
A Ti200-at milyen proggal lehet húzni ?
Az XP alatt nem megy semmi ami nekem van.
BEE -
WEBER
tag
szerintem semmi gond ha tft-t pakolsz oda neki.
bátyámnak egy tnt2-ese van ami enyhénszólva régibb a gef3-nál és neki megy vele a 15''tft tökéletesen
ezért én azt gondolom hogy nyugodtan vegyél 19''tft-t mert birni fogja
amúgy a kari önmagában az 1280*1024-et olyan 150-170 hz-ban tudja szvsz -
Zenty
őstag
up fontos és sietve kéne !
-
corlagon
senior tag
GeForce Overclocking - CoolBits Reg
Size: 0.01 MB
Last Updated: April 3rd, 2003 09:37
Product description
With a couple of registry modifications, you can easily overclock your video card, and have
smoother video and better frame rates.
When you run this file to edit the registry, it change the values of the keys that allow you to
use the factory overclocking utilities from Nvidia.
Double-click the geforce_overclock.reg and you'll see a window that says, ''Are you sure you want to add the information?''
Click Yes and the program will edit the registry. Once it's edited you'll see a window telling you the information has been successfully entered into the registry.
Click OK and reboot.
Now Right-click the desktop and select ''Properties'' from the menu.
Select the ''Settings'' tab. A button labeled ''Advanced'' will appear.
Select the icon tab with the name of your card on it. (GeForce 3 for example). You'll see a slider type menu with a NEW option named ''Clock Frequencies'' You can now control the frequency of
the Nvidia's card memory and core speed independently.
Ja és a venti:
Mindegy, csak illeszkedjen. Érdemes egy nagy, olcsó procihűtő bordát rátenni, meg valami halk 8 centis ventit.
[Szerkesztve] -
getto
csendes tag
bocs a kezdő kérdésért. nekem is ti200-am van. elromlott a ventije, tettem hozzá ideiglenesen egy vinyo ventit. mit ajánlotok milyet vegyek hozzá?
el tudnátok magyarázni, hogyan kell esetlegesen felpöttyintetni? letöltöttem hozzá egy geforce_overclock reget, de nem tudom hogyan kell alkalmazni. -
Zenty
őstag
Én most is egy kis királyt nyuzok (Asus geforce 3 ti200
)!
Lenne egy kérdésem ,lehet nemsokára betudok szerezni egy 19 tft moncsit!
Ami 1280*1024 felbontásba megy ugye?
Nah most a kérdés ,hogy elbirja eh ugy nagyábol geforce3 vagyis inkáb ugy kérdezem nem csinál e kárt a tft monitorba?
Gondolom nem , csak kételkedek ,mert abban az időkbe még nem volt ftt a
menő!
A játékok most nem érdekesek ,mert nemsokára új config is lesz ,csak addig ki kéne birnija az ős harcosnak egy darabig 19 tft-vel -
WEBER
tag
nekem is pont ilyen volt anno amikor még a topicot nyitottam és ez az igazi tuning széria a 128 megás inno3d gef 3 ti200 nekem 240/530-on gyárihűtéssel ment de már meváltam tőle.
most egy gef 2 mx400 ketyeg a gépemben és érdekes módon az underground 2 800*600-as felbontásban full grafikán 4*-es élsimításon 25-30fps-el megy.
úgyláccik én mindig kifogom a jó szériákat. -
vgergo
aktív tag
Nekem egy Abit Siluro Gef 3 Ti200 64Mb-os kártyám van.
'1 promléma van vele: windows gond nélkül futt, ha valami 3d-s progit indítok el bizonyos idő mulva kifagy (alapórajelen). -
dannnnn
senior tag
the favourite carD!!!!!!!!
jeee inno3d a kiraly!! -
gohanssj
csendes tag
csövi!szerintetek megéri válltani egy geforce 4 mx 440-t (250/333), tuningal(350/440mhz) egy geforce 3 ti200-ra?vagy már túl régi kártya, felesleges a csere.
kösz! -
VaniliásRönk
nagyúr
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy GeForce 3 Ti200 belemegy-e egy agp 1.0-s alaplapba, és műxik-e rendesen?
(Elméletileg egy Radeon 8500 is megy bennük, de mihelyt kicsit több kakaó kell neki, elszáll a gép.)
Kösz -
somé
őstag
Ezt töltsd le: Bővebben: link Csak elindítod,és a VGA beállításainál lesz egy új fül(clock frequency generator-órejel generátor).Itt külön állíthatod a mag,ill. a memória órajelét.Kezd mondjuk a maggal,rakd fel kapásból 200-ra,alul lesz egy fül-->Test.ha oké,mehet feljebb.Ha nem fogadja el,vedd vissza picit,újra teszt,amíg meg nem találod a felső határt.Ugyanezt eljátszhatod a memóval,tedd kapásból 450-re.......
-
WEBER
tag
esetleg itt nézd meg Bővebben: link és olvasd el a kártyádra vonatkozóakat. itt elég jól le van írva hogy mit kell csinálni.
-
goder01
csendes tag
helló
hol tudok utánna nézni hogy a neten magyrul hogy kell huzni a videokarin. egy inno 3d gf3 ti200 128mb kártyám van.
köszi. -
WEBER
tag
akármelyik. én a 61.76-osat használom. Én meg vagyok vele elégedve.
-
Romeo23
tag
A Geforce 3 Ti 200-ashoz melyik a legjobb Nvidia driver?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
up, Bővebben: link
-
fireolto
tag
Szervusztok.
Nekem is van egy Inno3D Ti200 128 DDR-es kártyám.Minden kütyüvel.(doboz,zsinór,játék...)Teljesen jó.Én 10k-ért adom.Egy pici tuning, és lenyomott egy Gef 5600-ost.Hííí.Egyébként én se járattam húzva.Most vettem egy másik karit.Tiszaújváros.Csak ímélben jelentkezzetek: Fireolto@freemail.hu Tudom postázni is. -
fireolto
tag
Szervusztok.
Nekem is van egy Inno3D Ti200 128 DDR-es kártyám.Minden kütyüvel.(doboz,zsinór,játék...)Teljesen jó.Én 10k-ért adom.Egy pici tuning, és lenyomott egy Gef 5600-ost.Hííí.Egyébként én se járattam húzva.Most vettem egy másik karit.Tiszaújváros.Csak ímélben jelentkezzetek: Fireolto@freemail.hu Tudom postázni is. -
ALI_G
veterán
Eladó egy GeForce TI 200 kari komolyabb hűtéssel (ram,gpu), jó tunning alany, de nem ment sokáig tunningolva (mert nem volt értelme még akkor ment rajta minden perfect).
Fejlesztés miatt eladó. Ára 9000 Ft.-
Szeged és Békéscsaba előny, mert akkor nem kell postaköltség. -
mullen
csendes tag
Hello!
GEFORCE 3 titánium videókártyát keresek.Ha valaki el szeretne adni egy ilyet, akkor írjon a címemre:marchello91@freemail.hu -
csoki
senior tag
dupla ...
[Szerkesztve] -
csoki
senior tag
nekem is (inno3d) gef3 ti200-asom van (még)...
ma meghúztam amennyira csak bírtam és 175/400-ról 265/530-ra húztam fel ...
3dmark03 ban 940 helyett egyből 1250 pöttyött a program
aquamarkban is 10000 helyett 14900-at adott
akkor úgy tűnik hogy elég tuningbarát ti200-asat fogtam ki
csak el ne szálljon
CSoki -
WEBER
tag
na már megvan a 9200 pont no még húzok a procin meg talán a videókarin egy csöppet.
oszt máris meglesz az a dönölű 10000 pont -
Jaq
tag
Amint teheted probald ki a doom 3at! Meglatod, 5k HuF-ert mit is tud a karid... Az enyem huzva - igaz minimum grafikaval (ami mellesleg meg igy is besz*ras) - 800*600ig teljesen jo sebesseggel viszi. Igaz, 3 eves arlistakban meg 100k HuF volt az ara
Ha tuningolni szeretnel, atom hutes melle a v-mod is megeri. -
faster
nagyúr
Igaz. Nem rossz kártyád van.
Bővebben: link -
WEBER
tag
jojo értem. akkor én a szerencsések közé tartozom.
AMD4ever: Egyébként azzal a gépel az a teljesítmény tényleg szép.
én is megpróbálok húzni az enyémen mér oszt majd meglátjuk.
nekem 2600+ os thortonom van azt lehet húzni úgyhogy az én 8600 pontom sem a végleges. -
-=V3rthil=-
őstag
A Ti500-ra válogatott GPU-k kerülnek, a Ti200-re meg a maradék. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet rajta olyan, ami megy a Ti500-ak órajelén, talán fölötte is, hanem hogy ami nem megy azon, az biztos, hogy a Ti200-ra kerül. Remélem, érthető, amit írtam, elég nehezen fogalmaztam
Ti500 GPU-k halmaza = {>=250Mhz-en szaladgáló példányok}, Ti200 GPU-k halmaza = {>=175Mhz-en szaladgáló példányok}
-
WEBER
tag
ez igaz én is épp ezt akartam mondani.
de az órajelek különbsége majdnem mindent elárul. -
WEBER
tag
figyelemreméltó
-
Cos
senior tag
Na megoszton Veletek a kutatásaim eredményét!
Íme a Ti200 overlclock eredmények márkánként!
Alap: - 175/400
Gainward - 250/550; (231/490 w/ stock cooling)
Asus - 250/540; (260/554)
Chaintech - 215/575; (250/544 M13)
Abit - 250/460; (250/527 Brutál hűtéssel)
Leadtek - 245/480; (275/501; 230/530; 230/580)
Inno - 220/475; (210/450; 220/515; 240/500; 225/450; 260/515; 259/515)190/470
Elsa - 240/485;
MSI - 215/520;
Gigabyte - 240/540;
Ha valakiTIi200-at akar akkor ajánlatos ezeket az eredményeket figyelembe véve választani a márkákból! Persze azt nem szabad elfelejteni hogy némelyik kiváló eredmény pl a Leadteké megmagyarázható a kisebb elérési idejű memóriákkal!De ez a végeredmény szempontjából mindegy!
-
WEBER
tag
mármint 10.000 pontot 3dmarkban ahhoz igazán kivételes kari kéne és igazán durva hűtés.
-
Scooby
aktív tag
Én most vásáróltam egy Abit Siluro Gef 3 Ti200 at!!! nem tom még milyen a srác ma adta fel! én meg akarom hajtani a kicsikét rendesen!
ha kell vmoddot is alkalmazok de a 10k.t el akarom érni véle!
. Mi a vélemyényetek az abit siluroról?
-
WEBER
tag
nálad a memó tényleg gáz.
nálam egyébként a gpu 260-on nem szemetelt hanem egyszerűen lefagyott. szerintem az áramellátás miatt.
tényleg. nézze már meg valaki akinek ti500-asa van hogy mennyi az AGP Voltage ha egyáltalán több. -
jrpryv
tag
Nekem elég ratyi Gef3 ti200 jutott annó, mert nekem a GPU ugyan, még simán ment 230-on, szemetelés nélkül, viszont a ramok már 220-nál beadták a kulcsot.
-
WEBER
tag
akkor az én karimra valamiért válogatott került. ezek szerint
-
gézu
őstag
válasz
-=V3rthil=- #16 üzenetére
Igen,csak a Ti 500-asokra válogatottak kerültek.Nekem a Ti 200 max
220/220-at ment,nem volt egy tuning darab. -
WEBER
tag
ja. ez tényleg jó vétel volt.
amikor a csávó aszt mondta hogy 5k azt hittem elírta de hát nem. -
WEBER
tag
köszi a véleményeket.
most már igazán meg vagyok elégedve a kártyámmal.
és még egy apróság: a karit 1 hónapja vettem 5k-ért
ezekszerint NAGYON megérte -
WEBER
tag
a 7300 meg 8600 pont az 3dmark 2001-ben default beállításon étem el.
-
WEBER
tag
Nos, kerestem ilyesmi topicot de nem igazán találtam.
A léneg, hogy szeretnék véleményeket a kariról és tuningolási tapasztalatokat.
kezdeném: 1 hónapja vettem egy inno3d gef 3 ti 200-at most néztem meg hogy mit tud a kártya igazán.
a tuninghoz a coolbits nevű adatbázisfrissítést használtam.
alapórajelen: 175/400-on 7300 pontot értem el.
húztam és 250/ 520 -on 8600 pontot értem el.
az akadályt az jelentette hogy ha a gpu-t tovább húztam akkor egyszerűen lefagyott.
ez gondolom azért van mert nem kap elég áramot. ( ebben erősítsetek meg.)
Az első kérdés kellene-e állítani az agp áramellátását, hogy továbhúzzam a kártyát?
ui: a kártya gyárihűtése kitűnő. a magas órajeleknél sem melegedett számottevően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest