- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
ALIENBABY
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, megpróbálkozom velük...
Az új topicért pedig sorry attól, akit nagyon zavart, nem volt időm keresgélni.
Még 1x kösz mindent! -
kovi
senior tag
Én egy alaplapi bios frissitésre tippelek először. Mert már ''szoptam'' ilyennel.
Másodjára pedig a VGA bios frissités is szóba jöhet.
Marmadjára csak az oprendszer. Nemhinném hogy a winME lenne a baj. Sőt bizti hogy nem. -
norbyte™
csendes tag
Meg kéne nézned a hűtőt rajta, hogy minden renben van-e. Ha igen és nincs túlhajtva a karesz, akkor gáz.
Ha bootnál random ilyen dolgokat produkál a fent leírtak alapján, sajnos nagy valószínűséggel hibás a kártya, és egyre rosszabb lehet. ( Ha indításkor, hideg állapotban is csinálja akkor tutti a vga)
Amúgy egyből indul a géped? Nem kell mostanában többször megnyomni a resetet, hogy elinduljon? -
ALIENBABY
csendes tag
Nna.
Végső kétségbeesésemben indítottam ezt a topicot, ugyanis a nemrég használtan vett Abit Siluro GeForce4 Ti4200 típusú vidkártya az alábbi hibajelenségeket produkálja: (a munkafolyamatot is leírom, hátha én csesztem el vmit)
1. Szűz HDD-re WinMe install
2. alaplapi chipset, hang, háló, minden vezérlő fel
3. a gépben eredetileg benne lévő Geforce2 MX400 felinstall
Természetesen mindig újraindít, ahogy kell...
És most jön a mutatvány.
4. Gef2 ki, Gef4 be. A gép megtalálja a drivert, fenn is van, lehet húzni a felbontást az égig, happiness. Ám egy pár óra játék után, ha újraindítom a gépet, már véletlenszerű színekben jelenik meg maga a bejelentkező képernyő is, a Windows pedig bootolás helyett kiírja, hogy Windows védelmi hiba, a rendszer leállt. Indítsam újra.
És innentől kezdve már csak a format c: nevű varázslat segít...
Kérlek, segítsetek, mi a fenét csináljak, mert ez így k....ra unalmas!!!
Ja, és tuti, hogy a kártya miatt megy a műsor, mert a Gef2-vel műxik rendesen...
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest