- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Érdekelne, csak ez a garis dolog így fura, mert ha elszáll, akkor nem tudom visszatenni a régi BIOS-t... (mondjuk akkor ők se nagyon tudják megnézni mi volt
)
Az a helyzet, hogy nekem egy sima X800 is elég lenne, viszont fontos, hogy teljesen kussban legyen a gép... A régi BIOS-szal kevésbé melegszik, nem?
A VF minimumon, vagy maxon megy, hogy normális hőfokon tartsa? (zárt házban)
Max 45-öt tudnék érte adni... -
Male
nagyúr
Az a Zalman hogy hűti le? (Úgyértem alacsony fordulaton vagy maxon?)
Egy C-s szendvicszalman egy 5 volton járatott OP1-el elég lenne neki?
Gari nem ugrott a BIOS cserével? -
Vincent_
aktív tag
Valaki? Beszámítok!
-
Vincent_
aktív tag
55k-s villámár! Első viszi!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
várnarancs #14 üzenetére
Látom, nem sikerült végigolvasni a topic-nyitó néhány soromat, ezért külön kiemelném újra a lényeget:
''... értelmes ajánlatokat várnék (az ilyen ''nézz már körül, xy 40-ért árulja'' típusú megnyilvánulásokat kérlek mellőzük!)!''
Ha már ilyennel dobálózol, légy oly kedves, és dobj be linket is! Hátha segítesz valakinek vele! -
Vincent_
aktív tag
válasz
várnarancs #12 üzenetére
Mistral-os gari van hozzá, de vállalok rá személyesen is gari-t, nem zsákbamacska a cucc. Kb. másfél éves (tehát még fél év gar van rá), eddig hibátlanul muzsikált.
Mint írtam, 60-ban szeretnék kijönni belőle (55-ért úgy tűnik, lenne rá vevő a Zalmi nélkül). Te mennyire tartod a Tiédet? Gari gondolom már nincs rá, vagy igen?
Üdv: Felhő -
Vincent_
aktív tag
Még mindig eladó/cserélhető!
-
Vincent_
aktív tag
''Hi!
Szerintem meg nem 50-et ér a kártyám, de ezen ne vesszünk össze; teljes értékű xt-ként megy (500/500 alapon, VIVO-s kiszerelés, 16 pipe). De ha 50-et is érne, akkor is a Te + 20-addal is maximum 45-ön állnék! A Tied egy noname kártya, az enyém meg egy Gecube, garival. Azért ne vicceskedjünk már!
60 alatt nem fogok kiszállni belőle az tuti, inkább megtartom!
Ha így is érdekel, írj!
Üdv: Felhő''
Ennyit írtam, ennyit a korrektségről. Amúgy nézd meg a topicodat, én már elnézést kértem Tőled, most várnám a Tiédet!
Mivel szerinted Gianni 60-ért új XT-ket árul (ami persze nem igaz), ezért a 60 szerintem nem sok, főleg ha hozzáadom, hogy beszámítok kisebb karit.
Erről ennyit! -
Tibro5
senior tag
Csak hogy ne pazaroljuk mások idejét, ideírom; kemény 65 K-t ajánlottál fel a kártyádra. No comment...
[Szerkesztve] -
Vincent_
aktív tag
Egy uppocska!
-
Vincent_
aktív tag
''Valakinekcsakkellegyilyenszuperkártya''-up!
[Szerkesztve] -
Vincent_
aktív tag
Kora reggeli UP!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
screwdriver #4 üzenetére
Hi!
Érdekes story, kár, hogy nem találtuk meg egymást hamarabb!
No, várok javaslatokat, csak szebb/jobb kari ez, mint egy 6600-as! -
Vincent_
aktív tag
válasz
screwdriver #2 üzenetére
Szia!
Hetek óta itt pihen a gépben, de még játék sincs felinstallálva a gépre, ezért is adom el...
Ha nem vagyok indiszkrét, milyen árú ''megoldást'' sikerült venned? -
Vincent_
aktív tag
Sziasztok!
Lenne eladó egy X800 Pro-m, ami BIOS-cserélt, így XT-ként muzsikál, 16 pipe-al (500/500-on). Egy VF700-as full réz Zalman van rajta, ezzel együtt nagyon csendes, és nagyon gyors! Nem szereték szakmai vitákba bonyolódni, de mivel előtte egy 6600 GT-m (is) volt, tudom, hogy mit értek ''gyors'' alatt!
Full dobozos, bontatlan kábelek, DVI-átalakító, többi cucc mind megvan (még a Condition Zero is valahol)!
Mivel ez egy fullos kártya, ezért értelmes ajánlatokat várnék (az ilyen ''nézz már körül, xy 40-ért árulja'' típusú megnyilvánulásokat kérlek mellőzük!)!
Net-közelben nem sűrűn vagyok (igyekszem minden nap ránézni!), tegyetek ajánlatot, alkudozzatok nyugodtan!
Kisebb ATI kártyát (főleg 9800 pro-t, esetleg 9600 xt-t) beszámítanék, reális áron, Nvidiások kíméljenek!
Ha valakinek nagyon sürgős, telefonon is elér, amit megtalál az adataimnál!
Thanx!
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest