- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisu2
aktív tag
De azóta már kaptam tőlük egy későbbi rendelést de az kicsi összegű volt a drágább meg sehol nekem még nyitva van a tickets a Support Centerben és válaszoltak is mindig.
Attól tartok ha nyitok egy dispute-ot a PP. szórakozni fognak hogy a fele pénzt kapom meg hasonló de ha nem tudom rendezni velük akkor persze dispute. -
Surda-
őstag
Én ma így járnék el.
Ha letelt az idő amit kértek,akkor ticket nyitás gearbesten.
Ott leírnám a helyzetet és hogy beszéltem a postával (ugyanis ezt kérik a következő levelükben)
Ha nem válaszolnak 2 napig vagy rossz amit ajánlanak,akkor PP case aová leírnám udvariasan ugyan ezt. -
sisu2
aktív tag
Én Szept 7 -én rendeltem 11 -én feladták még nem jött meg mindig ,írtam nekik azt válaszolták várjak Nov.11-ig és akkor kitalálnak valami megoldást kíváncsi vagyok mi lesz .
180 napig lehet a PP. -nél reklamálni de látom azt nem szeretik még várok pár napot ha nem jön visszakérem a pénzt . -
nimfas
addikt
De ne várd meg a határidőt...
Rendeléskor ott van hogy 10-25 nap.
26. napon nyiss egy Dispute-ot.Nekem egy Aug 28-i csomagom nem ért ide, én voltam olyan barom, hogy vártam eddig... 40 munkanap!
Küldtek egy képet egy borítékról amire az én nevem és címem volt nyomtatva, se egy CN22, se egy postai pecsét hogy fel lett adva. Ilyet én is bármikor nyomtatok és ráragasztom egy borítékra.Nyitottam egy PayPal-t nekik, most már alkudoznak, hogy a felét utalnák vissza a saját bolti számlára, még csak nem is a bankszámlámra.
Írtam nekik, hogy bocs de nem pálya, az egészet vagy megvárjuk a PayPal döntést amit közben Claim-re változtattam, most 31-ig van idejük addig dönt a PP.
Ez a bolt nem ért másból sajnos
-
Jofi81
őstag
A szeptember 10-én feladott csomag még mindig nem érkezett meg. Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták, hogy november 10. a határidő, ezt várjam meg, ha addig nem jön, akkor jelezzem nekik. Jól sejtem, hogy ezt nem kellene megvárnom. mert pont kicsúszok a PayPal claim határidejéből? Hivatkoznak egyébként mindenféle körülményre, hogy miért nem érhetett ide, de az egy héttel később rendelt csomga már két hete itt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged