- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tierce
csendes tag
válasz
Feribox20 #33937 üzenetére
Szia(sztok)!
Nekem is ma járt le rendeléstől számított 60 nap.
Előtte már megpuhítottam őket (18 db. levélváltás)....a szokásos...jó a kézbesítési cím...tracking követőkön DENUB/Feucht látszik csak....soha nem érkezett meg Mo-ra a csomag....Posta sem tud semmit róla ....stb.
Úgy látszik, hogy érdemes 1 hónappal a 60 nap lejárta előtt elkezdeni a GB-vel a levélváltást és akkor mire letelik az idő, jó eséllyel nem szívóznak.
Volt biztosításom és PayPal-lal fizettem. Ezt ("majdnem teljes" refund-ot) ajánlottak fel:
-------------------
Dear ............,We apologize for the delay and regret that you did not receive your order.
Unfortunately, your order seems to have been lost on the way. The shipping company is responsible for this loss, which is unfortunately beyond our control. However, as you are a valuable customer to us, we are ready to help you as much as possible. Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Quick refund on your wallet (Store Credit)
We can refund 163.99 USD as proof of good will on your wallet and exceptionally reward you with extra points (eg if your refund is 1USD = 1 points, 3USD = 3points etc.).You can use both your wallet and points to buy your future products.
Learn more about Wallet benefits: http://www.gearbest.com.......................
Check to use point: http://www.gearbest.com/about/.........................2) Refund on your original payment account.
In this case, we can refund you 163.99 USD.
-For PayPal account holders, please allow up to 48 hours for the transaction to appear in your PayPal account.
Can you please tell us your decision?We apologize again for the inconvenience.
Best Regards,
Nare
--------------------Viszont én a telefonra 168.99 $-t fizettem + a biztosítást (5.96$), összesen tehát 174.95 $-t.
De a Ticket szerint ők csak 163.99 $-t akarnak kifizetni.Mit tegyek szerintetek? Ilyenkor a biztosítás összegét is vissza kéne fizetniük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest