-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
válasz
kulcsipeti #27109 üzenetére
Hogyne lenne érdemes!
Írj email-t a DPD UK-nak, hogy vizsgálják ki, hogy hol a csomag.
Erre ők azt írják, hogy neked sajnos nem tudnak segíteni, mert nem te vagy a feladó!
Na ezt az email-t másold be a Gearbest ticket-be.
Majd kérd meg őket, hogy indítsák el a kivizsgálást.
Mond meg nekik, hogy hivatalos dokumentumot kérsz a vizsgálat eredményéről.
Majd mondják, hogy ez kb.14 nap.
Te mondod ok, vársz.
Nem fog jönni semmi eredmény, 100nap eltelt nyithatod a Paypal vitát.
Beírod, hogy több, mint 100nap telt el, a feladó nem hajlandó kerestetni a csomagot.
Fizettél és semmit nem kaptál.Ezzel a biztosítás dumával ne foglalkozz, mert a feladó köt biztosítást a csomagra nem a vevő!
A feladó dolga felügyelni a csomag útját, hiszen az a feladó tulajdona. -
gonger
senior tag
válasz
ez a biztosítás egy nagy kamu...nyugodtan menj a paypalhoz ha nem kaptad meg, kérj teljes visszatérítést
-
agroman
aktív tag
válasz
futhatsz meg egy kort a GB-nel a paypalt emlegetve vagy egybol mehetsz a paypalhez reklamalni.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
de most mi van? nem kaptad meg? refundot kértél? vagy megkaptad és nem jó? nem értem a resellt
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
kulcsipeti #27107 üzenetére
sajnálják a késést, felhívják a figyelmedet, hogy nem kötöttél rá biztosítást, a késésért a szállító felelős, nem ők, így csak 60 dolcsit hajlandóak fizetni, a 22-t neked kell állnod, hogy újra eladd (resell) a terméket (itt szerintem baromság van, talán resend kéne a resell helyett, ha újraküldést kértél), ennyire tudnak kompenzálni
mi a szitu?
-
spileraaa
senior tag
válasz
kulcsipeti #27054 üzenetére
nekem eddig 6 írták meg hogy újraküldik igaz mindegyik kb 5-10$ körüli érték
úgymond elég simán elsőre jön a sablon duma amit szerintem mindenkinek elküldenek elsőre másodjára ugyszinten a sablon szoveg hogy előbb elellenőrizem a címet és 3 -ara pedig ez
Thank you for your reply.We are preparing to reship your item.
You should expect delivery within 10-25 business days.
We would like to thank you for your patience and understanding.
Best Regardsvan egy dec 3 rendelés azzal meg varok 1 hetet utána kérem azt is hogy küldjék újra igaz az mar 30$ lesz
de ha kiderül ezzel csak az időt huzak akkor 60 nap múlva egyből paypalnal fogom kezdeni és nem náluk
-
szmyky
aktív tag
válasz
kulcsipeti #27058 üzenetére
Nekem akkor változott a Gearbest hozzáállása a full refund kérelmem felé, amikor bemásoltak nekik a DPD UK levelét, amiben az állt, hogy én nem kérvényezhetem a csomagom keresését, mivel a feladóval állnak szerződésbe, tehát a csomagommal kapcsokatban egyedül a Gearbestnek van lehetősége intézkedni.
Több, mint 90 nap eltelet a feladás óta.Addig a Gearbest azt hajtogatta, hogy ők feladták, innentől az én ügyem, meg különben sem kötöttem biztosítást, úgyhogy örüljek, hogy a felét hajlandóak visszaadni.
Na... én ebből igenis elvi kérdést csináltam és nem hagytam annyiban.Ma hajnalban jött a full refund - Paypal vita indítás nélkül.
-
bazsimano
őstag
válasz
kulcsipeti #27056 üzenetére
tiltod?
semmi irjad meg nekik, hogy inditod a paypal dispute-ot. azzal szerintem osszekapjak magukat.
de ki tudja lehet h ez a rendeles is megmozdul lassacskan
szerk: jaja szerintem emlitsd meg nekik, hogy ne szorakozzatok! hogy 60 napon tul...legyen refund 100% vagy walletra vagy vissza kartyara...vagy inditod az ugyet a paypalnal.
-
bazsimano
őstag
válasz
kulcsipeti #27054 üzenetére
paypallal fizettel?
-
kulcsipeti
csendes tag
válasz
kulcsipeti #26662 üzenetére
-
walex
csendes tag
válasz
kulcsipeti #26662 üzenetére
Sablonlevél, csak a csomagszámot és a dátumot írják át.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
kulcsipeti #26659 üzenetére
Itt már "leírtam" korábban.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
kulcsipeti #26655 üzenetére
Sajnos ennél a belga postás küldésnél ez az utolsó bejegyzés, amit kaphatsz, ez után max csak a postaládába kapod az értesítőt, nem regisztrált levélküldeményről, de a nyomkövetés már nem frissül tovább
Nekem "csak" dec 20-as ilyen csomagom van 3 darab, amikre dec vége óta azt írja, hogy az elkövetkező napokban szállítja a postai szolgáltatóm ... közben meg van 2 másik belga postás csomag, amit sokkal később rendeltem és már át is vettem, de ott is csak az volt az utolsó tracking infó, amit te is beküldtél, mivel nem regisztrált csomag, így az országba beérkezve sajnos "nyoma vész" még az sem látszik, hogy átvettem a postán vagy sem!
A tiedre már mindenképpen érdemes ticketet nyitni, mert "nem mai darab"
!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
posta nem tud mondani semmit róla, de szvsz: mo.-on tűnt el!
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Belga posta félig regisztrált, belgiumig él a nyomkövetés. (elméletileg). Nyiss ticketet, hogy nem jött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest