- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Először[link], majd[link] és lesz ékezett külön 4sávban, nincs kifogás hogy hosszú idő az ékezet
Ha meg olyan telefon amire nem lehet magyar ékezetes billentyűzetet letölteni kukába veleÁltalában ha nincs ékezett és több sor én át is ugrom, ha az író nem tisztel meg az ékezettel én se azzal hogy elolvasom
Jobban elviselem a duplázás hiányát vagy bármilyen más nyelvtani hibát mint az ékezet hiányát -
grimm2015
senior tag
Nem tudom ,hogy erre gondolsz-e, ezt múlthét pénteken kaptam.
(Előtte 1héttel rendeltem, ott írta, hogy csütörtöktől szombatig lesz feladás) -
cidalain
veterán
Nem mindenhol tunt el, erre a tabletre meg van EU express
-
cidalain
veterán
nem tudom hogyan oldják meg, de nem is érdekel. a csomag bejut az EU területére, ott rakják rá a nevemet, címemet. az EU-ba kétféleképpen juthat be:
-hivatalosan (ekkor valakinek fizetnie kell ugye, de mivel a te neved még nincs rajta, ezért nem te leszel)
-nem hivatalosan (nem akarok belegondolni hogyan, nem az én dolgom)simán el tudom képzelni azt, hogy behoznak egy konténert, és azt mondják hogy van benne 40000 fabatka, 9 millió jüan értékben, kifizetnének rá x font áfát, jó lesz? a britek meg azt mondják, hogy persze, a faxom fogja 5 napig számolni a 40000 fabatkát. aztán persze a fabatkák mellett van még egy-két telefon, porszívó, tévébox, kiskutyafüle,
-
cidalain
veterán
Igen lehet tobb termek eseten tobb kulonbozo kupon, de mindegyik kuponnak mas termekre kell ervenyesnek lenni. Egy termekhez csak egy kupon lehet.
Regebben ugy remlik lehetett kuponozni es pontozni is (hogy mindig e vagy bizonyos helyzetekben, azt nem tudom, de en is csinaltam mar olyat), de mostanaban mar nem. -
ha3fis
tag
-
UHHH
őstag
Ti write only módban vagytok?!
Írtam korábban:26.08.2017 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
26.08.2017 Oldbury (GB) A küldemény beérkezett a feladó depóba
14.08.2017 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.17track:
Latest Event -- 2017-08-26 Hub 4 - Hinckley, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to HungaryA többi néma csend.
-
Relax van, szerintem az eredeti csomagon még rajta sincsen a neved, azt csak a DPDs kézbesítésnél kapja meg. Lehet, hogy még tökölnek egy darabig (nem hetet, hónapokat is könnyedén lehet eltölteni 1-1 ilyen eljárás során, ha éppen az a cél) és azért írták a levelet, hogy mindenkit megnyugtassanak, a csomag nem veszett el, csak késik az eredetileg megadott 10-25 napos szállítási időhöz képest.
Ne izzítsátok már előre a para-vonatot, hogy vámot kell fizetni, meg vége az EU Expressnek. Ha nem lesz, akkor majd leveszik az oldalról és mindenki értesül róla.
V.Stryker: Azt hiszem talán emailt is kapsz később - ha jól emlékszem -, ott már webes felületen is állíthatod, hogy hova kéred a csomagot. De TN alapján biztosan tudnak majd segíteni.
-
Nemoka1987
csendes tag
Aug. 29.-e feladási dátum, szintén EU Express, konkrétan telefon. Írtam már nekik, jött a sablonszöveg hogy 15-20 munkanap a szállítás.
Ez a DPD honlapja: 29.08.2017 13:57 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD.
Ez meg a Gearbest követése: 2017-08-29 19:10:00Customer data received Southall
SMS megjött 29.-én hogy 4-5 munkanap múlva csomagot kapok, nyilván tudom hogy baromság, de ez már kezd kicsit sok lenni, amiket utána rendeltem sima postával azok kezdenek megjönni...érdekes.
-
-
dugesz77
őstag
Jaj tényleg igazad van , azt is néztem, mondjuk az nem fogott meg annyira. Nálunk talán még nem jellemzőek azok a nagy forgalmi dugók mint Kínában gondolom nem véletlen találták ki ezt autókba .
A szűröket is akcióban érdemes (34$ volt) venni. Fene tudja mi éri meg. Nálam azóta kevesebbet kell pórt törölni ,szerencsére nincs a családban pór/pollen allergiás de gondolom azon is sokat segít az meg ha az életminőségen javít minden pénzt megér. Én nem bántam meg az tuti.Ma befutott amúgy egy Elephone ELE Explorer 4K kamera is pont két hét alatt ért ide (augusztus 18. rendelés) EU Priority -vel minden gond nélkül. Még ismerkedek vele ,eddig tetszik.
-
dugesz77
őstag
Én párszor kikapcsoltam nyaralás alatt meg amikor pár napra nem voltunk otthon (egyszerre kezdtük el használni Silent77-el) most így fest nálam:
A filterekből van több fajta. Én sima kéket vettem cserének is majd. A zöld az a festékgázok,cigifüstre jó a lila antibakteriális.
Van ez a fekete ez nekem új, ez csak pór szűrőnek néz ki -
dugesz77
őstag
Én a simát vettem (ezt pontosan). A pro egy kicsit elrugaszkodott árban van . Úgy nézem maga a szűrőbetét ugyan az a proban van valami lézeres pór figyelő szenzor. A kijelző jól néz ki, de a beállításokat úgy is az app-ból kell csinálni,ott meg megnézhető az összes adat . Szerintem nem tud 3x annyit mint amennyibe kerül.
-
zeon.hu
nagyúr
Persze, ide járunk hallucinálni
-
Andrasz
csendes tag
Bekapcsol, tölt is. A nemzetközi fórumokon is hasonló jelenségekről olvastam, és mindenki a GB-n vásárolta.
Valami memo dologhra gyanakodnak.
Letöltöttel a Win-t meg az Androidot, megfelelő sorrendbe fel is akarnám tenni, de már az Android telepítés során nem nagyon akar futni a telepítő.
A szervízben is valami BIOS frissítésről beszéltek, amit a fórumokon is elég kétes kimenetelűnek írtak le...
A BIOS bejön el is jutok a telepítőig , de amikor az Androidot kellene feltennie, akkor nem jut el sokáig, valahol a felénél az 1/3-nál leáll.A szervizben valami olyasmit mondtak, hogy a memoria sérülhetett meg, mert nem látja az egész tárhelyet. De a nemzetközi fórumokon is azt írják. Valaki szétszedte és valami programmal meg "chip csipesszel" valamit baherált rajta, de ez a szint nekem már magas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest