- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Én is úgy voltam vele, hogy a Solar óra milyen frankó lesz, de a tapasztalat mást mutat. Ha az óra az ember kezén van, akkor elég csekély a töltés képessége, mert egy nap 150k luxot kell elérni, hogy kb. 2% töltés menjen az aksiba. A tavalyi nyár folyamán kb 2 nap volt, hogy elértem ezt az értéket az órát kézen hordva (180k lux is lett). Nyilván, ha leveszem 3 órára és kiteszem a tűző napra, akkor megvan az áhított 150k, sőt több. Így napoztatva az órát, kb 3 nap alatt lehet nyerni 1 napnyi töltöttséget az órába.
Kézen hordva már ritkábban érhető el. Friss példa, igaz még nincs nyár, de vasárnap sokat voltam a szabadban, másfél órás futás is benne volt, így lett 70k lux, ami megközelítőleg 1%-nyi aksi töltést jelent, kb 1/5 napot nyertem vele -
sajo13
senior tag
Bizony ezzel az órával nem lehet telefonálni, de
- az értesítések (SMS, email, FB, Viber, Calendar, stb, stb) megjönnek rá
- fizetni is lehet vele
- ébresztő funkció is van benne (csak te ébredsz fel, nem pedig az egész család, mert a csuklódon fog rezegni)
- alvás és pillanatnyi forma alapján napi edzés javaslatokat ad
- térkép is van benne
- zenét is lejátszik BT-n
- nem mellesleg sportra is kitűnő vagyis arra a legjobbNem okosóra, nem lehet rá Androidos alkalmazást telepíteni, de nem is feltétlenül kell. Kiváncsi lennék, hogy a Samsung Galaxy Watch-ra hányan telepítgetnek appokat, szinte mindenki csak az értesítés és fizetés funkciókat használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest