- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
válasz
Napfénysüti #100 üzenetére
Szia! Szerintem sokkal jobb. Üzemidő hasonló, a kijelző sokkal szuperebb, azt hittem rossz lesz a MIP után, de mindenhol látható, sokkal részletesebb, meg nagyobb a kijelző is vmennyivel. A GPS sokkal pontosabb, az 55 néhol ugrált a szűk házas utcákban az oldalak között, ez mondhatni tű pontosan lekövet mindent. Tetszik a részletes alvás elemzés, a szundi érzékelés, pontosabb az 55-nél, de ez még nem az erőssége a Garminnak szerintem, ha az ágyban vagyok már ébren, még ő alvásnak veszi sokszor. A Hrv nagyon informatív adatokat ad nekem az állapotomról, betegségről, a sok stressz miatti kimerültségről, kialvatlanságomról. Méri a lépcsőzést, a hegyre menést. Én úgy érzem megérte a váltás. Remélem ez is bírja sokáig, mint az 55-ös. Bocsi a késői válaszért, most tudtam csak írni.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #42 üzenetére
Én nem outizok komolyabban, de mi az a sok adat amit mindenképp kell nézegetni és ráadásul folyamatosan? Bringán engem a sebesség, a pulzus és a megtett táv érdekel, ezen felül amit az Edge előnyére tudok írni, az egy térképes navi. Ilyen cadence meg wattérték nem érdekel. Cadence szenzorom pedig még van is, de nem használom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Ha amoled akkor Samsung gyártja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest