- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"A MIP kijelző este nagyon gagyi kinézetű, hiába dicséred."
Ennyi az előnye. Esztétikum. Semmi több. Ennek ellenére én téged nem akarlak meggyőzni arról, hogy neked (!) jobb lenne a MIP. Ahogy, és amire te használod, arra ezek szerint az AMOLED alkalmasabb. Az én felhasználási profilom mellett viszont egy FR265 (most FR255-öm van) egészen biztosan sokkal hamarabb könyörögne a töltőért.#21 Napfénysüti
Azt nem vitatja senki, hogy a Garmin-ok AMOLED-je ne lenne nagyon jó, de akkor is "csak egy AMOLED". Vagyis, ha koppra tekeri a fényerőt, mert kinn tűz a nap, akkor eszi az akksit, ha max. – vagy ahhoz közeli – fényerőn megy, akkor melegszik (throttling?)
Egyszerűen egy csomó felhasználói profil ill. sport űzéséhez nem a legjobb választás." ... melléteszem a FR245-öm és megnézem mit tud az újabb Amoled a MIP mellett."
Egy pillanatig lehet, hogy az AMOLED tudni fogja – még napon is –, amit a MIP, de ezt ne így nézd. Nem tudom, hogy a 245-el lehet-e navigálni, de képzeld el azt a helyzetet, hogy megy a navigáció is. AMOLED esetén vagy megy ilyenkor az AOD vagy nem (de kb. mindegy is, mert erős napsütésben az edzés közbeni AOD kb. használhatatlan), de a lényeg, hogy ébresztgetni kell az órát (vagy hadonászol vagy gombot nyomogatsz).
Ezzel szemben egy MIP-es óra csak mutatja az irányt (és kb. mindegy, hogy a track-elés mellett navigálsz is vele).#25 Viper26
Jaja, a Coros nálam is esélyes.#26 Degeczi
+1 Bizony, sokan bringázáskor a kormányra teszik az órát.
... de említhetném a kajakozást. Ott vajon hányszor kapcsolna be tök feleslegesen nekem egy AMOLED-es óra?#27 Eniko89
Még egyszer: körtét a körtével, almát, az almával. Az AMOLED-es óra üzemidejét a gyártó általában AOD nélkül nézi "átlagos" kijelzőidővel. Mindeközben egy MIP folyamatosan megy (magyarán, az tényleg AOD).
Új hozzászólás Aktív témák
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy Watch FE 40mm (Ezüst)
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Bontatlan Series 11 - 46mm Jet Black Aluminium GPS S/M - 1 Év Apple Garancia
- Huawei Watch D2 (Arany-Fehér Bőrszíj)
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő