Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Szinte ugyanez a topiccím. [link]
Ezt zárom. -
Dare2Live
félisten
oktoberben vettem egy MSI6600GTt Sulinetben a Pécsi FEFOban. Miután megvettem eltelt 1hét(3napos csere ugrott) mire beszereztem a gépem többi összetevőjét, összeraktam a gépet és ekkor ért a hidegzuhany, hogy a vga kártya nemműködik. Mivel teljesen tuti volt, hogy a VGA a rossz visszavittem FFEFOba ahol kiprobálták és konstatálták, hogy tényleg rossz és gariztatás lesz. Na ennek már lassan 1.5 hónapja és amikor hetente/2hetente bemegyek mindig szétrakják a kezüket, hogy BPről még nemküldték a kártyát és sorry. 3hete kaptam egy cserekártyát egy x300at ami jó filmnézésre de másra nemigen énmeg azért vettem egy 6600GTt mert játszani szeretnék.
Azlenne a kérdésem mitkéne tennem azért, hogy megkapjam a kártyám, igaziból semmi bajom nincs a FEFOsokkal nagyon kedvesek meg elmagyarázzák, hogy nemtehetnek róla mert BPs nagyker ülrajta csakhát ez rajtam semennyire se segít, meg valahogy az az érzésem kezd lenni, hogyha nemcsapok az asztalra akkor még februárban is uez lesz....
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Windows 7
- Vírusirtó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest