Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
karesz.mk #33164 üzenetére
Egy alakalommal egy MSI gt70 alaplapnál a BIOS + EC újraírása megoldotta a hasonló problémát.
Más alkalommal egy másik gépnél chipset-hibás volt az alaplap szintén ezzel a tünettel.
Korábban egy AW M18x R2 gépnél egy usb periféria okozta ugyanezt a tünetet.
Sajnos az AW alaplapot nem sikerült megjavítani,de a díszkivilágításhoz volt köze,mindenesetre az a gép a mai napig használható egy kis trükkös tákolással. Csináltam egy kiherélt win7 telepítőt (semmilyen driver nem maradt benne,mintha csökkentett módban menne a gép) majd egyesével raktam fel minden fisz -fasz drivert ,kivéve a problémás usb hardver driverét amit le is tiltottam ,mert ha az feltelepült azonnal behalt a gép.
Amikor elkészült a használható rendszer a frissítéseket letiltottam és csináltam egy rendszermentést Acronissal ,amit későbbiekben újratelepítés gyanánt lehetett recoveryzni ,de ez nekem csak win7-tel jött össze a win10 nem sikeredett megoldani. -
kreten67
senior tag
válasz
karesz.mk #31907 üzenetére
Ez egy Area 51 szériás m17x ebben még nem mxm3.0b a foglalat!
Gtx 8800m vga való bele és nem fogadja az újabb vgákat (9800m ig upgradelhető) NINCS BENNE integrált csak az NVIDIA.
Intel Core 2 Duo T9500 extreme szokott benne lenni ,de a maximum ami bele megy az x9000
DDR2 ram kell bele.Ő lenne a gép : [link]
-
válasz
karesz.mk #29520 üzenetére
Szia!
Nekem egy még működő (kész csoda) G71V laposom van szinte már csak szobadísznek. Régebben mielőtt vettem volna egy komolyabbat sokat használtam, vásároltam hozzá jobb procit, és keresgéltem MXM kártyát is. Szóval próbáltam felfejleszteni, mint a mostanim. Jelenleg egy félig döglött 9700M GT van benne amit nem tudtam pasztázni, mert úgy össze van rakva hogy nem jön szét. Terhelésnél kikapcsol a gép. Egyébként ha jól rémlik akkoriban mintha lehetett volna hozzá kapni 9800 féle vga kártyát is, és tervbe volt véve a csere lehetősége, mert ha nem tévedek azért ezek bár szabványosak azért cserélhetőek ki be helyezhetőek. Kár hogy az Ebay-en nem látok most semmit.
És aszem a CPU helyére is terveztem egy 4 magosat beszerezni, amit kinéztem hogy kompatibilis. Nem tudom már mi félét, de volt. Most egy T9600(2.8Ghz) kínlódik benne, szegény.(#29521) KillHates: Jobb ha felkészülsz arra hogy kapsz majd egy ilyet, ha mástól nem akkor tőlem fényezésre valamikor.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
karesz.mk #29518 üzenetére
Szia!
Anélkül is megértjük ám a kérdésed hogy kiemelnéd vastagon!
A kérdéses Asus nem szabvány mxm csatolófelületet használ és maga a kártya méretileg sem szabvány mxm.
Az egyedüli kártya amit elfogad és bele való a G71GX-be: GTX 260M
Teljesítménye:[link]
Nem tudom milyen játékokat,mekkora felbontáson szeretnél vele játszani,de azt remélem tudod hogy mai viszonylatban a GTX260M és egy Core2Duo proci max. a 8-10 évvel ezelőtt megjelent játékokat tudja futtatni értelmesen ~ 1024x768-as felbontásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged