- iPhone topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
"nézd meg a linket amit beillesztetem és rájössz hogy ebbe kering a víz"
Ez oké, de nem értem, hogy miért erőltetik; a hőszublimációs hűtés sokkal intenzívebben tudja elvezetni a hőt, míg a vízhűtés sokkal lomhább. Igaz, hogy a hőtehetetlensége sokkal nagyobb a vízhűtésnek, viszont ha abban megáll a keringés, jó esetben elszáll valamelyik MXM vagy a CPU, rossz esetben belehugyozik a gépbe. Ennél a hűtésnél az sem szimpatikus, hogy egyik periféria fűti a másikat (fel van fűzve), ha az éppen nincsen terhelve, tehát feleslegesen degradálja. (a közös hűtésen osztozó olcsó notiknál, pont ez szokott a gond lenni; BGA-s lesz a gép)
Gyanítom, hogy ez inkább amolyan erődemonstráció az Asetech részéről, és azért van piacon, hogy a millerkék akik már 2960XM-re 32GB-ra 680SLI-re bővítették a gépüket, legyen még mit venniük a gépbe
A másik; hogy a vízhűtés a bonyolultsága ellenére olcsóbb technológia, mint a heatpipe-os - szublimációs hűtés, tehát ha nem lenne körülményes a használata, akkor már régen azt szerelnének a gépekbe a fillérb@szó gyártók. -
Muerte
Topikgazda
Nekem is 680M van benne.Az M18x hűtője sajnos felejtős,nem fér be sehogyan sem csak ha a gép hátuljából kivágnál egy kis darabot...egyet én is lekukáztam ez miatt
Megy rendesen a gyári hűtőjével,de nagyon precízen ki kell mérni a gap padozást,az x-bracket 4 lábából le kell vágni 2mm-t tehát kompletten 3mm-es legyen az összes,aztán itt még nincs vége... az alaplap nem vezérli a ventifordulatot csak állandó 2500RPM-el megy ezért HWiNFO-val kell belőni a ventiszabályzást különben 1 óra játék után lekukázod a vga-t.A második venti kábelét nyugodtan kihúzhatod,ne menjen feleslegesen.A driver telepítésekor mod.inf file-t kell használni mert különben nem megy fel,kb.ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest