- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
graydragon #7063 üzenetére
Azt hiszem Sli-nél már amúgy is két táp van. Egyel nem is kapcsol be a dual.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
graydragon #6402 üzenetére
Na, ossze is raktam egy 6600k konfigot, 330W-os tappal, azonban felek attol, hogy keves lesz a hutes...a Notebookcheck 6700k-val tesztelte, de barmi tuning nelkul Stress teszt alatt a cpu 99C-ig is felment, azaz lazan elerte a throttling szintet...jo jatek alatt nem eri ezt el, de azert az se jo, ha pl Dragon Age Inquisition vagy Battlefield 4 alatt alapbol 80C, neha viszont 85-90C-re is felugrik...
Valoban asztali cpu reven sajnos tenyleg ennyire cpu throttling kozeleben uzemel ez a gep?
-
k-adi
nagyúr
válasz
graydragon #6415 üzenetére
Köszi a gyors beszámolót, élmény volt végigolvasni
Szégyenkezni sem kell miatta ha mondjuk filmezni akarsz a csajoddal vele
----------- huhhh jólvan.. akkor tényleg megéri félmillás gépet venni
Mondjuk nem csoda, hogy szinte teljesen meg vagy vele elégedve, mert 2580 € azért nem kevés pénz akárhonnan is nézem.
(800ezer Ft 310-es árfolyammal)
A kijelző keretének a hajlítgatását már láttam videókban is, az kicsit zavar is engem ennyi pénzért (MSI GT72 feeling, ott is ez van, bár az feleannyi
), de kíváncsi voltam, hogy te megjegyzed-e a beszámolódban vagy sem. (videók alapján az AW17-nek eddig a legmasszívabb a kerete bár majd úgyis mindjárt megmondják a fórumtársak mi a helyzet)
Amúgy a beszámolóból a kedvenc részeim a hd youtube vidivel, de mobilnettel inkább csak a bufferingben "gyönyörködtem") és a végén a amúgy teljesen logo mentes szolid kinézetű laptopról nem fogja elhinni a nagymuter hogy milyen drága volt
hajrá a motoros túrával.
A G-sync-ről pár sor majd még érdekelneha esetleg még lesz kedved írni róla ide
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gratulálok az új gamer notidhoz, erős konfigot raktál össze, jó kis gép lesz ez egy ideig az tuti!
Kb. 2400 € lehetett ha jól számolom. (720+)A korábban írt privátom ezek szerint még nem aktuális, mert csak most érkezett meg hozzád....de majd ha lesz egy kis időd, írhatnál pár sort arról amiket privátban kérdeztem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
graydragon #6404 üzenetére
Az új memóriaszabványról csak ennyit: The difference between DDR3 and DDR4 is 1 DDR.
Jelenleg még ne sajnáld a DDR4-et, mire igazán beindul az új memóriaszabvány biznisz addigra már bőven 2016 lesz
-
echterion
nagyúr
válasz
Grat, brutál jó gép, haszáld egészséggel.
-
Pocok256
veterán
válasz
Ne nagyon sajnáld semmit nem vesztettél
-
hszilard666
veterán
válasz
Gratula!
Istenes egy masina!
-
graydragon
csendes tag
válasz
graydragon #6314 üzenetére
Na, majdnem 1 honapos huzavona es raktarkeszlet problemak utan megkaptam a p771zm-gsync-et.
Eddig nagyon bejon, win10 preinstall, semmibe sem tudok belekotni, szinte hangtalan normal hasznalat kozben teljesen csendes szobaban.
CLEVO P771ZMG GSYNC
17.3 IPS Full HD 1920x1080 NonGlare GSync
GTX 980M 8GB GDDR5 GSync
i74770S 8MB 3.103.90 GHz 4C/8T TDP 65W
32GB 1600MHz CL9 Crucial BallistiX Sport
500GB Samsung 850 Evo
Intel Dual AC 7265 BT
paszta: IC Diamond 24
PSU 330WViszont ... erre kiadtak a 6th gen-es intel konfigot, ami miatt kicsit szidom magam hogy nem vartam:
p771dm-g -
Because
őstag
válasz
graydragon #6315 üzenetére
köszi! már régebben is nézelődtem laptop után, de 15"-ost nem akarok mindenképpen kisebbet
most megint megyek egy EUwork-ös nyílt napra és hátha rászánom magam végre a külföldre dobbantásra
-
k-adi
nagyúr
válasz
graydragon #6314 üzenetére
Én alapból a gtx980m szerelt változattal számoltam, de még így is drágább lett sajna. Remélem októberben már csillapodnak az árak
de akkor te szerencsés voltál ezek szerint.
-
válasz
graydragon #6284 üzenetére
hát ezekre én se tólnék el ennyi pénzt, akkor inkább várnék ha belefér
-
conqver
aktív tag
válasz
graydragon #6272 üzenetére
1×GTX 980M-mel sokkal jobban jársz, hidd el
-
k-adi
nagyúr
válasz
graydragon #6284 üzenetére
Jofejek azért kiírhatnák, hogy bocsesz most épp nincs raktáron de ekkor meg ekkor már várhatóan lesz!
Most így akkor Meddig kell várni? Ha máshol sincs akkor gondolom minimum október.....végén?Az alternatívák meg nem is igazi alternatívák szerintem, én kivárok az tuti. Az asus új noti sem rossz de a design kicsit érdekes Számomra..,
-
k-adi
nagyúr
válasz
Komolyan elfogyott mind?? Durva!
Októberben már lesz 771-g ugye?? Remélem!Amúgy nekem egyik se kellene ezek közül,
Clevo P670SG
Clevo P375SM
Főleg Ennyi pénzért, inkább kivárnék a helyedben!
A win és Office +350 € Hűha! -
vandor01
senior tag
válasz
kerdes hogy ha mar nem tudnak olyent adni amire befizettel
akkor meg mennyi kedvezmenyt adnak ha mast valasztasz?
foleg hogy ennyi zseeebol mar a legujabb G752-re is futna boven!
[link]
2x880m bizos nagyon hasit.... de az mar a mult! hasznaltban felaron johet
tudom csereberelos a cucc meg stb... de majd itt a szakertok megmondjak a tuti-t -
graydragon
csendes tag
válasz
graydragon #6230 üzenetére
Francba, felhivtak a CEG-tol, hogy nincs raktaron 771, sem 751, sima es G-Sync-es sem es nem is igen lesz szeptemberben
Alternativakent neztem ezeket:
Clevo P670SG
Clevo P375SM - GTX 880M SLITi melyikbol epitkeznetek? Mar elutaltam nekik 2220 euro-t, szoval kb ennyi a keret ha nem akarok megint varni az utalasi ido miatt. a P375 jobbnak tunik, vaskosabb haz, sli-s 880m teljesitmenyben ahogy nezem egy 25-30%-ot ver a 980m-re, de cserebe dupla akkor az etvagya, raadasul alapbol 330W-os tappal jon, mig a P670 csak 180W-os tappal van
Hirtelen ezt raktam ossze:
CLEVO P375SM PROMO
Price: 2 218,76 €
Category: HOT OFFER - DISCOUNT - PROMO
Options: DISPLAY: 17.3 Full HD 1920x1080 Non-Glare
GRAPHICS CARD - NVIDIA SLI: 2x NVIDIA GeForce GTX 880M 8GB GDDR5 SLI
PROCESSOR 4 GEN. FCPGA946 PROMO: i7-4800MQ 6MB 2.70-3.70 GHz 4C/8T TDP 47W 302,86 €
MEMORY RAM 4x SO-DIMM DDR3L 1.35V: 32GB 1600MHz CL9 Crucial BallistiX Sport 218,96 €
3. DISK 2.5" HDD/SSHD/SSD: 2TB 5400U SAMSUNG Spinpoint 9.5MM 106,98 €
OPTICAL DRIVE INTERNAL: DVD Recorder
WIRELESS LAN PROMO: Intel Dual AC 7260 Incl. Bluetooth 21,90 €
KEYBOARD LANGUAGE: English US
THERMAL PASTE CPU MOBILE: IC Diamond 24 11,90 €
THERMAL PASTE GPU: IC Diamond 24 11,90 €
POWER SUPPLY: Power Supply 330W
POWER CORD: Power Cable EU (Type F)
OS SOFTWARE ESD USB WITH INSTALLATION: MS Windows 10 Professional x64 English 154,22 €
OFFICE SOFTWARE ESD USB: MS Office 2013 Home & Business 201,23 €
MANUFACTURER WARRANTY: 24 months -
Medocsabi
addikt
válasz
graydragon #6252 üzenetére
Azért egy kicsit erős azt a mobil haswell-t negatívumként írni...
bár nyilvál az asztali I7-eshez képest gyengébb,nade akkoris
az igaz h nem lehet cserélni,de azért sztem jópár évig nem lesz olyan mobil gpu amit ne hajtana ki... -
válasz
Nem tudom mennyire fontos a 32GB ram, de az asusba max +16GB-t tudsz otthon belerakni, +24GB csak szervizben fog menni.
Az a kérdés mennyire érdekel ez a barbone dolog. Ha nem fontos neked, akkor az asus olcsóbb, magyar billentyűzetes és itthon lehet intézni a garit.
Ha a clevo mellett döntesz, és itthon veszel bele ramot, procit és ssd-t, akár boltból is, akkor barátságosabb ár jön ki a végére. (De egy használt procinak, ramnak azért sok baja nem lehet, nem olyan nagy a rizikó, ssd-t én is boltból vettem.)
-
k-adi
nagyúr
válasz
Minek neked 32 GB ram?
Amúgy meg 130ezer HUF a különbség ha jól nézem,, azért az nem kis összeg már, legalábbis Mo.n egy átlag havi kereset. bár még ha raksz bele ezt-azt eléred a másik árát
De edigitalt itt a fórumon nem szeretik, a "milyen notit vegyek?" topic kérdezz rá
Én full noobként a clevora tenném a voksom ha ez a két lehetőség van és ez a 2 bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest