- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #8 üzenetére
kösz
-
szepi79
őstag
UP!
(Flood rulez:DDD) -
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #2 üzenetére
Ja, és a Rumblepad kb 10e HUF bruttó. Annyit bizotsan nem akarok rákölteni. De ha tényleg csak annyi a kn. hogy +1 analóg irányitó, akkor jó az action is.
-
szepi79
őstag
up!
-
szepi79
őstag
up!
-
szepi79
őstag
válasz
Deadexpert #2 üzenetére
Kösz, de ha jól olvastam és nem akarnak engem nagyon átverni logitech-ék, akkor annak is rezegnie kell (de legalábbis force-feedback van rajta :D )
-
szepi79
őstag
Hi!
Uj gamepad-ot kell vennem, mert a macsek kissé leamortizálta az előzőt (én voltam a hülye, minek hagytam az asztal közepén, ahonnan ugye könnyen leeshet :DDD)
és segítségre szorulok. Mert ugye sok pénzt nem nagyon költnék rá (nem is nekem kell, hanem az asszonynak), de azért ne legyen nagyon fapados. (Volt már rossz tapasztalatom velük, igaz, az vagy 7 éve volt) Az előzőt kb. 5 éve vettem, szóval nem nagyon vagyok képben.
Kinéztem magamnak 2 tipust:
Genius Gampad Maxfire G09D kb bruttó 5000
Logitech Wingman Action gamepad kb bruttó 6200
Ha valaki ismeri valamelyiket, legyen szives ossza meg velem. (Pro és kontra is jöhet)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest