- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
november #5687 üzenetére
1.2. Több kontroler estén ajánlott az adapter,ami 8-at tud kezelni.A Bluetooth talán kettőt,de ez sem biztos,és elméletileg nem fog rezegni sem.
3. Bármilyen USB-c kábel az egyik végén ,a másik végén pedig,ha az eszköz amire dugod,szintén USB-c akkor lehet mindkét vége az.
Minél hosszabbat ajánlanék 2-3 méter akár,attól függ milyen messze használod. -
Viktor77
titán
válasz
november #5684 üzenetére
1. Anyaghasználat fura. Nem mondanám rossznak, de kicsit meglepett, hogy ez a "híres" controller?
PS4-é is jobb, az 5-ét még nem fogtam.
2. Hibát nem tapasztaltam, nincs agyonhasználva, így még semmi gondom vele egyelőre.
3. Semmit. Bedugod, megy. Legalábbis a kábeles. Nyílván ha BT-n használod (lesz kis késés), kell külön eszköz. Inkább wifiset vegyél ha kábel nélkül használnád, ott nincs késés.
4. PS controllerekkel mókolni kell.
5. Ne keress szerintem másikat, főleg ne noname szarokat (Hama és társai). -
chatran
őstag
válasz
november #5684 üzenetére
1. Jó minőségűnek mondanám. Logitech F510 és PS3, PS4 kontroller után. Talán a ravazok picit könnyebben járnak mint a Logi-nél, de hamar hozzá lehet szokni. Szerencsére nincs a kontrolleren ez a gumiszerű idővel leváló undorító bevonat. A hátlap kellemes, textúrázott teljesen jó kézben tartani.
2. Még csak kb egy hónapja használom, ennyi idő alatt szerencsére még nem jött elő semmi anomália. Reméljük valaki majd leírja a tapasztalatait, aki több éve ilyeneket használ.
Az analogókra tervezek venni valami sapikat, mert az F510-ről olyan 2 év után elkezdett leválni a gumis bevonat. Sajna ennek jóval kisebbnek tűnik az analóg karok feje mint a PS3, PS4, F510 kontroller-nek így még nem találtam olcsó megoldást erre.
Én csak kábellel használom, mert ha már úgyis a gép előtt ülök akkor nem zavar a kábel. Ami nekem fura volt, hogy a gép bekapcsolásakor rezzen egyet, és a windows betöltésekor nem aktív azonnal a kontroller, meg kell nyomni az xbox gombot, hogy bekapcsoljon.3. Szükséged lesz egy USB-C adatkábelre, hogy vezetékesen a géphez csatlakoztathasd. Ezen kívül van még a Bluetooth, de annak nagyobb az input lagja, valamint elem is kell majd a kontrollerbe. Van egy 3-ik csatklakoztatási lehetőség ami elvileg stabilabb, mint a bluetoth, ehhez külön vevőegységet kell venni vagy eleve olyan csomagot, aminek ez része.
4. Az Xbox kontrollert a MS csinálja, amely a Windows-okat is, ez alapján egyértelmű melyik ajánlottabb PC-s játékokhoz.
Sajna nincs PS5 kontrollerem így nem tudtam összehasonlítani, de azt mondják, hogy a PS5-tel mókolni kell, hogy menjen PC-n.
5. Logitech F510. De sajnos már nem lehet kapni. 7 évig használtam, mostanra adta csak meg magát a bal ravasz. Ha nem érdekel a rezgőfunkció, akkor az F310 is jó lehet ami kb feleannyi, mint az Xbox kontroller. Az F710-et nem ajánlom, csatlakozási bajai vannak és a rezgése is lepkefing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest