- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenwood3 #803 üzenetére
Áhh ,ha hiszed ha nem pont ez a 4 között vacilálok
De azóta szűkült a kör.
Úgy vagyok vele, ha nem wireless akkor f310 (nyílván a kedvezőbb ára miatt), ha viszont wireless akkor xbox 360.
Magam sem tudom,hogy melyiket válasszam, talán a wireless kényelmesebb, csak azt nem tudom,hogy Kimondottan FIFA-ra a Logitech vagy az xbox a kézrefekvőbb -
Ono 1982
csendes tag
válasz
kenwood3 #719 üzenetére
Szia nem értesz véletlenül a gampadokhoz? Mert nekem Manta mmrouge 815 van és a fifa 09 ben nem megy a joöbb analóg kar.Nem emlékszek pontosan de régen valmit letöltöttem azt hiszem hozzá és működött. ez le volt mentve de elveszettt és most nem tudom mit tegyek.Ha van ötleted akkor légyszi írj.
-
-conrad-
addikt
válasz
kenwood3 #684 üzenetére
Köszi a segítséget, hoztam egy olyat amihez van vevő, most telepítem stb.
Még az lenne a kérdésem, hogy most, hogy van egy for windows-os verzió vevővel, szóval most már lehetne mellé egy vevő nélkülit csatlakoztatni, fogad több gamepadot egyszerre?
Ha asszonynak is bejön akkor lehetne egymás ellen játszani vele, ha műxik. -
nagyjojo
csendes tag
válasz
kenwood3 #656 üzenetére
Közben találtam itt egy srácnál, 2-t is árul. Egyiket megveszem tőle. Azért nem rendelek, mert rendelési költséggel együtt már drága lenne. Meg jobban szeretem megnézni a dolgokat mielőtt fizetek érte. Lehet hogy régebbi típus csak az új képével, vagy ilyesmi.
Ez amugy nagyon franko Controller. Egy PES meccsen 2 góllal legalább eredményesebb vagyok vele, mint egy másikkal -
Manson^
tag
válasz
kenwood3 #598 üzenetére
Azért szerintem ennyire egyértelműen ne jelentsük ki, hogy a gamepad nem való FPS-re (vagy hogy nehéz vele fps-t játszani) csak azért, mert mi PC-sek nem vagyunk hozzászokva. Ha megnézel egy konzolos gameplay videót, ott azért lehet látni, hogy akik bill+egér helyett gamepaddal nyomják sokat, azok tudnak is vele úgy játszani!
-
fatallerror
addikt
válasz
kenwood3 #501 üzenetére
nekem felesleges lett volna vezeték nélkülit venni mert csak 1 pici 20"os monitorom van és innen nyomom a székből, de olyan hosszú a póráza (ez a kifejezés nagyon megtetszett lejjebbről :Đ ) hogyha az ágyból akarnék játszani az is menne, van vagy 3 méter hosszú, tényleg buzihosszú még néztem is mikor bontottam ki
esetleg ha nagyon tekeregve ülsz és zavar ha hozzáér a lábadhoz a vezeték akkor vegyél pc-hez vezeték nélkülit.... olyat is olvastam h azért nem ezt választják mert fent van az analog, ez megintcsak butaság mert akkor van vonalban a jobb oldali gombokkal, ennyi erővel az is baj h jobb oldalt fent vannak... az igazat megvallva kényelmesebb h fent van az analog mert kevesebb ujjmozgást igényel de lehet csak azért mert pici a kezem :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest