- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Linket köszi, ott tedd fel a kérdésedet pls. Ezt zárom.
-
recon08
csendes tag
Hello. Nemrég annyit hallottam a gépemben hogy leallt a cpu ventije... elment az összes usb-s periferiam és a monitorom be volt fagyva. nem lehetett kikapcsolni a gépet csak ha kinyomtam a tápot. A tápot kiprobaltam másik gépbe ment. (460as táp 20pines a csatija ezért átalakító van rajta 24pinre) a másik gépre(amin még kiprobaltam a tápot) 20pines kell . Másik táppal is kiprobaltam nemjo. Ha a 460as tápom rá van dugva a lapra akkor folyamatos szercsegő hangot ad, a kis halk kattanások helyett. A gép elindul, a cpu cooler csak lassan vagy egyáltalán nem pörög, vinyo megy (geil black dragon ramom világít) de monitor nem kapcsol be... mi lehet a probláma ? ja és a galaxy7900gs vga-mon is megy a venti.
ui. lehet az a probléma, hogy van a vga-n a 6pines csati és a tápomon átalakítóval megy rá. ezen az átalakítón 2 molex vég van és mind2 re dugtam a tápból. gondolom így kell tehát ez mégse problem...
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest