- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Linket köszi, ott tedd fel a kérdésedet pls. Ezt zárom.
-
recon08
csendes tag
Hello. Nemrég annyit hallottam a gépemben hogy leallt a cpu ventije... elment az összes usb-s periferiam és a monitorom be volt fagyva. nem lehetett kikapcsolni a gépet csak ha kinyomtam a tápot. A tápot kiprobaltam másik gépbe ment. (460as táp 20pines a csatija ezért átalakító van rajta 24pinre) a másik gépre(amin még kiprobaltam a tápot) 20pines kell . Másik táppal is kiprobaltam nemjo. Ha a 460as tápom rá van dugva a lapra akkor folyamatos szercsegő hangot ad, a kis halk kattanások helyett. A gép elindul, a cpu cooler csak lassan vagy egyáltalán nem pörög, vinyo megy (geil black dragon ramom világít) de monitor nem kapcsol be... mi lehet a probláma ? ja és a galaxy7900gs vga-mon is megy a venti.
ui. lehet az a probléma, hogy van a vga-n a 6pines csati és a tápomon átalakítóval megy rá. ezen az átalakítón 2 molex vég van és mind2 re dugtam a tápból. gondolom így kell tehát ez mégse problem...
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest